|
Передовик
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Колцентер Віасат УА (Віжин ТВ) обзвонює потенційних абонентів з пропозиціямми підключитись. Ось що розповів про це, один із користувачів під ніком tosat на одному із форумів
Цитата:
Сьогодні нарешті віасатівці перший раз ощасливили своїм дзвінком на мобілу, видно справи кепсько пішли, раз дзвонять всім підряд, бо нещодавно мому другові звонили..
На їхню пропозиція я відповів, що не потрібно, а вони: "- як.., Ви не бажаєте дивитися якісне цифрове телебачення..?", в мене було декілька хвилин і я висказав все що думав, це і про НД, відповідь була, що поки що не планують, бо є тіки 4 канали.., і нема перспективи.., про їхній платний контент, а також власного виробництва.., про кабальний договір, котрий по любому без втрат не розірвеш, а на закінчення підлив масла в огонь, тобто так поганив їх тьюнер, що він навіть "інтеру" не може відкрити, ну а про 8000 Дрім вони навіть ніколи не чули, і я порадив хоч поцікавитись що то за апарат і порівняти з тим, що вони пропонують..
P.S. Забув, ще додати, що я їм говорив, раз у них "якісне" цифрове телебачення, то чому вони його всім підряд пропонують, адже відомо, що якісний товар реклами не потребує.., навпаки клієнти самі до них дзвонять..
|
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!
Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!
|