Гаджієв: "Красножан - особистість, розумієте?"
Головний тренер "Анжі" Гаджі Гаджієв прокоментував ситуацію зі звільненням з "Локомотива" Юрія Красножана.
- Ви дуже гостро відреагували на відставку Красножана.
- Я радий, що в "Локомотиві" знайшлися здорові голови, які зробили заяву про те, що у клубу ні до кого немає ніяких претензій. "Це наші внутрішні справи". Ось всередині і розбирайтеся. А то придумали історію про те, що Красножана умовили, щоб він цього поставив, того не поставив ...
А я от вважаю, що Красножан прийняв абсолютно правильне рішення! Ми готувалися до зовсім іншого "Локомотиву". Не до тієї групи футболістів, що вийшли в середині поля з перших хвилин. Він зміцнював півзахист і правильно робив. Саме там вирішувалося, хто буде мати перевагу.
- З якою симпатією ви про Красножане ...
- Просто для мене він громадянин і справжній чоловік. Красножан - особистість. Особистість, розумієте? Сподіваюся, що скоро він повернеться до роботи. Такими тренерами розкидатися злочинно.
Я вважаю Красножана дуже сильним тренером. Глибоким. Він готовий працювати цілодобово і неодноразово доводив, що вміє ставити команді гру. Футбол для нього життя. Він віддає всього себе футболу. І щоб він почав щось робити проти футболу, проти команди ... Це неймовірно. Навмисні помилки? Людина, що, на зло собі буде щось робити? Сам проти себе?
- Якщо вам коли-небудь запропонують пройти тест на детекторі брехні ...
- Я вважатиму це приниженням. Виходить, мені не довіряють, зачіпають мою професійну гідність. І запропоную пройти тест тій людині, хто все це придумав. Якщо правда на моєму боці - йому не місце в клубі. Нехай відповідає.
Звичайно, приниження, а як ще це називається? Чому я спочатку повинен комусь брехати? З якого дива? Я, наприклад, по всім футбольним справах, з принципових питань, ніколи не брешу. Взагалі ніколи!