Перегляд одного допису
Старий 14.06.2011, 20:30   #20
savsav
Передовик

Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
Типово

«Російські ночі» стали ближче!

Літо з «Триколор ТВ» та телеканалом «Російська ніч» обіцяє бути незабутнім!

Перший грандіозний розіграш від телеканалу «Російська ніч», який відкрив літо, знайшов своїх героїв. Визначилися переможці серед дилерів та абонентів, які відправляться до Москви на святкування п'ятиріччя телеканалу «Російська ніч».

Нагадуємо, що в період з 10 травня по 10 червня, дилеру достатньо було підключити найбільшу кількість абонентів, а абонентові просто підключитися до "Нічному" пакету в зазначений період, щоб роздобути поїздку на свято.

Ім'я щасливого дилера - Герман Саєнко, м. Краснодар. «Разом з« Триколор ТВ »я з 2007 року. По можливості приймаю участь в проектах оператора. У минулому році ми разом з хлопцями з «Тріколора» встановлювали приймачі в дитячих будинках Республіки Адигея і Краснодарського краю. А зараз ось виграв путівку на п'ятиріччя каналу «Російська ніч». Про конкурс дізнався не відразу, але як почув, що телеканал обіцяє привезти переможця до себе, почав активно підключати абонентів до «Нічному» пакету. За тиждень зробили 209 підключень », - ділиться Герман.

Ім'я абонента визначилося 10 червня, ним став глядач, чий номер у списку підключень відповідає номеру кабінету дилера-переможця. Його ім'я Микола Миколайович Гмизін з м. Подосіновець, Кіровської області. «Мене застали зненацька такий несподіваною новиною. Поїду обов'язково і прихоплю з собою дружину. Спасибі «Триколор ТВ».

Ми вітаємо наших переможців і чекаємо 21 червня 2011 на урочистому заході телеканалу «Російська ніч».