Перегляд одного допису
Старий 18.03.2010, 22:45   #191
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

У Росії транслюватимуть саме Перший національний

Перший національний транслюватимуть в Росії. Про це зазначається на офіційному сайті Президента України у повідомленні про візит президента РФ Дмитра Медведєва до Києва.

«У ході розмови Президентів України та Росії йшлося про прийняте рішення стосовно трансляції каналу УТ-1 на територію Росії», - цитуємо текст повідомлення.

Ніякої іншої інформації - зокрема про спосіб розповсюдження сигналу, терміни запуску та узгодження питання щодо авторських прав, у повідомленні не уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході візиту Віктора Януковича до Москви російський президент Дмитро Медведєв у присутності журналістів пообіцяв сприяти появі одного-двох українських телеканалів в російському ефірі. «Хочу вас проинформировать, что в самое ближайшее время я встречусь с руководителями наших СМИ, которые сейчас будут реализовывать проект по вещанию на территории всей РФ - в рамках цифровых возможностей - каналов наших ближайших друзей и соседей, и среди них один или два украинских канала», - цитує слова Медведєва зі спільної з Януковичем прес-конференції РІА «Новости».

Пояснення, як це відбуватиметься, пізніше дав голова Міністерства зв'язку РФ Ігор Щеголев. На нараді він назвав оптимальним рішенням з точки зору розмірів території Росії розміщення таких каналів на супутниковій платформі «НТВ-Плюс». За його словами, зараз у цієї компанії з'явилися додаткові супутникові ємності й це дозволить додати нові канали.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням