Пілот «Мерседеса» заявив Міхаель Шумахер, що розчарований ходом гонки у Валенсії і хотів би отримати пояснень неузгоджених дій стюардів після аварії Веббера.
Німецький пілот дуже незадоволений тим фактом, що при виїзді з піт-стопа була перед очима червоний ліхтар, який забороняв виїзд на трасу поки не вишикуватися за машиною безпеки увесь пелотон. За словами Шумахера пелотон ще не вишикувався і він міг виїжджати без зупинок.
«Сподіваюся отримати роз'яснення правил щодо машини безпеки, тому що червоне світло, що горів на виїзді з мого першого піт-стопу, повністю зіпсував для мене гонку. Наскільки я розумію і команда зі мною згодна, якщо машина безпеки проїхала піт-лейн, не дочекавшись, поки всі боліди зберуться за нею, червоне світло горіти не повинен.
В одну мить я побачив зелений, потім загорілося червоне світло. Тут щось пішло не так. Наша стратегія була орієнтована на наші очікування. Якщо б все пройшло як треба, ми фінішували б на більш високому місці », - залишився незадоволеним Міхаель.
Нагадаємо, що Шумахер фінішував 16-м на етапі в Валенсії.
|