Перегляд одного допису
Старий 18.06.2011, 11:52   #22
argonavt79
Передовик

Вік: 55
Дописи: 646

Типово

Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
Можуть бути проблеми у Вас, а можуть бути проблеми з якістю самої телефоної лінії, що в свою чергу впливає на швидкість доступу. При проблемах в роботі aDSL раджу відразу "капати" в Київ на номер підтримки абонентів 0-800-506-800, як правило допомагає.
Дякую за пораду. Лінія в мене нова кинутий кабель від АТС. Від КРТ я кинув екранований провід. Я від багатьох чув нарікання на ОГО. Телефонував у Київ. Прийшли два "спеца". Спочатку казали що проблема у антивірусі, вимкнув. Потім у неправельності підключення. Абсурд працював інтернет рік часу бездоганно. Коли сказав що я працював в галузі звязку і добре знаю головного інженера Укртелекому. Зізналися що Кількість абонентів невідповідає потужності обладнання. І вони маневрують між клієнтами. Ось так і маємо. Я б пішов від ОГО. Але договір підписав до 2015 року. В нас зараз дуже хвалять провідний Київстар. Ціни приємлемі і швидкість чудова. Тай мережу тянуть нову,свою.