Хей: "Мій бій з Володимиром купить більше людей, ніж бій між Тайсоном і Льюїсом"

Девід Хей дав обширне інтерв'ю, в якому поділився дуже цікавою інформацією про свою "балакучості".
Чемпіон світу за версією WBA Девід Хей впевнений, що його зустріч з Володимиром Кличко може зібрати куди більше число платних трансляцій, ніж бій, який відбувся більше 8 років тому, між Майком Тайсоном і Ленноксом Льюїсом.
"Може бути, багато хто думає, що всі мої слова на адресу братів Кличків, це повна відсутність смаку і прояв неповаги до суперника, проте саме вони допомогли мені опинитися там, де я зараз і знаходжуся, - зазначив Девід Хей. - Я не самий політкоректний людина у світі - я говорю те, що хочу. Хтось розуміє це по-одному, а хтось просто сміється над цим. Якщо хтось не згоден з тим, що я говорю, він все одно повинен купити трансляцію мого бою з Володимиром, щоб подивитися, як мене будуть бити. Найголовніше, щоб я не був байдужим нікому, а решта - нісенітниця ".
"Коли у мене ще не було чемпіонського титулу, я дуже багато говорив, - продовжив британець. - Метою цього всього було залучення уваги до себе, щоб збільшити кількість переглядів поєдинків з моєю участю. Зараз же, я чемпіон, і думаю, що мені не треба робити те, що я робив раніше. Повторюся, завдяки моєму поведінки я зміг переступити через декількох обов'язкових "мішків" на шляху до титульного бою. Я провів лише одну зустріч з Монті Барреттом і отримав чемпіонський бій з Миколою Валуєвим ".
Девід також сказав, що його поєдинок з Кличком може перевищити 800 тисяч покупок по системі pay-per-view, які були зроблені в поєдинку між Тайсоном і Льюїсом.
"Кількість покупок трансляцій скаже багато чого, - резюмував Хей. - Однак я сподіваюся, що воно буде більшим, ніж під час поєдинку Тайсона з Льюїсом. Обидва цих боксера були вершинах своїх кар'єр, однак наша зустріч стане поєдинком двох чемпіонів на своїх кар'єрних піках".