Цитата:
Допис від duman
Актуальним цей перемикач був купу років тому коли LNB мав один гетеродин 10 Ггц а для теперішніх LNB він не підходить по причині що 22 кгц ,як сказано вище ,використовується для Ku(10,7—11,7 ГГц) — «Low» коли нема сигналу 22кгц та Ku(11,7—12,75 ГГц) — «High» коли є сигнал 22 кгц в колі 13/18в живленя LNB.
Його можна використати коли спаяти генератор 22кгц в виді окремого блока і управляти цим комутатором для того що душа побажає : перекидати антени коли
нема Дісек комутатора!
|
Не знаю, толі я дурень, толі лижі не їдуть. Мабуть треба перекладача, або пляшку горiлки щоб вас iз slavonом зрозумiти.
Тому скажу просто. В мене таких перемикачей два. Без усяких там окремих генераторiв. Перший поєднує на один порт дiсека 4/1 Yamal та ABS. Другий поєднує на другий порт дiсека 4/1 Amos та Sirius. На два останнi порти 4/1 пiдключаю iнщi супутники за бажанням. Ця система безотказно працює четвертий рiк i використовується виключно для DVB карти (на тюнерах вже давно 8/1 це значно дешевше) тому що программа перегляду DVBDream не пiдтримує 8/1. Прихiльникiв ProgDVB це не стосується, але її безкоштовнi версiї не витримують не якої конкуренцiї (HDTV, S-2, AAC звук та багато iн).