Перегляд одного допису
Старий 25.06.2011, 14:21   #9
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Блохін: "В шоці від гри молодіжки"

Головний тренер збірної України поділився враженнями від виступу молодіжної збірної в Данії, а також розповів про причини поразки від французів.
Про розгромної поразки від Франції: "Ми ж виявилися заручниками ситуації. Кінець сезону, часу на повноцінний збір не було, тому привести до спільного знаменника фізичний стан виконавців не вийшло. До того ж у національну команду зі зрозумілих причин приїхали не всі найсильніші гравці. Я сильно засмутився, але потім, коли емоції вляглися, зрозумів, що, може, воно й на краще, що ми програли. Адже тут, як і у випадку з молодіжкою, теж існує зворотна сторона: ми побачили, на кого можна розраховувати, а на кого - ні ".

Про тих, хто розчарував: "Деякі хлопці не можуть показати в збірній той рівень, який вони показують у клубах. Причини різні - психологія, фізика, але проблема існує. На тлі команди Узбекистану вона непомітна, але варто було нам потрапити на потужного суперника, і відразу з'явилися пробоїни ".

Щодо проблемних позиціях: "Та ви й самі можете їх назвати! Які були в 2006 році, такі й залишилися. Пам'ятаю, на правому фланзі захисту хто у нас тільки не грав ... Будемо шукати. Може, знову доведеться когось перекваліфікувати. Подивимося ".

Про запрошення Пінколіні: "У 2006 році ми теж мали місяць на збори, і я вважаю, що в Німеччині збірна Україна не вдарила обличчям в бруд в плані фізики. Але, незважаючи на всі напрацювання, ми вирішили залучити до роботи Вінченцо Пінколіні. Він продовжить працювати в збірній. Але у нас є не тільки Пінколіні. Великий обсяг роботи виконує наукова група, медичний штаб. Постараємося не упустити нічого. Після того як ми зіткнулися з проблемою розбалансованого фізичного стану збірників, цим питанням потрібно приділити ще більше уваги ".

Про виступ молодіжки в Данії: "Я думаю, що не мене одного спіткало таке розчарування, хоча у всякої медалі є зворотний бік. Поза всяких сумнівів, всі ми переживали за наших хлопців і хотіли, щоб вони щось виграли, проте, може, і добре, що так сталося. Тепер молодь повинна змінити свої погляди на багато речей. Гравці, як мені здається, не виправдали і половини тих авансів, які їм видали. Я, зізнатися, в шоці від гри молодіжки і змушений серйозно задуматися, викликати чи тепер декого в збірну на найближчі матчі.

Про підопічних Яковенко: "Не знаю, що там з ними роблять, але я вважаю, що потрібно опуститися на землю і грати у футбол. Але не може бути такого ось нехлюйства! Інше слово підібрати складно ... Якщо ти показуєш певний рівень і за тебе пропонують великі гроші, то ти просто зобов'язаний доводити свою спроможність щодня. І доводити на футбольному полі, а не на сторінках газет. У футбол можна грати заради грошей, а можна - заради слави. За кордоном це вдається поєднувати. Візьміть хоча б Ліонеля Мессі. По-моєму, він вже давно всім все довів. І гроші, мабуть, немаленькі отримав. Але він грає і покращує свій контракт.

Мене, зізнатися, здивували всі ці висловлювання перед початком Євро. Немає питань, продавайтесь в західні клуби, але робіть це на полі. Зрозумійте, що футбол - це не хобі, а важка праця. Але в розумінні цього ми, мабуть, якраз і поступаємося західним гравцям. Можна зрозуміти все. Можна закрити очі на те, що людина не так, як потрібно, зупиняє м'яч. Але коли немає боротьби, немає злості ...".

За матеріалами газети Команда