Борець Олександр Ємельяненко буде судитися з НТВ
Відомий боєць без правил Олександр Ємельяненко подає до суду на телеканал НТВ. У програмі «Російські сенсації» його назвали націоналістом.
Як стверджує сам спортсмен, на вашому сайті, до рухів подібного толку він ніякого відношення не має, і всі висловлювання на його адресу - чистої води наклеп.
«Я хочу заявити, що не підтримую і не поділяє поглядів ніяких політичних екстремістських течій, і сподіваюся, що мене перестануть до них зараховувати, особливо у спробах збільшити власні рейтинги.А щодо недобросовісної компіляції матеріалів каналом НТВ я бачу для себе єдиний вихід - з'ясовувати наші стосунки в суді за позовом про захист моєї честі та гідності », - заявляє Ємельяненко.
У той же час Олександр не заперечує свого знайомства з ватажком російського екстремістського руху Романом Зенцовим. Однак, за словами спортсмена, він не поділяє його політичні погляди.
«Так, я знайомий з Романом, але я ні в якій мірі не підтримую його поглядів і політичних переконань.Я ніколи не брав участі в його екстремістських акціях. У мене є діти. Я хочу, щоб вони росли в демократичній країні, позбавленої національних, релігійних та інших забобонів!І я хочу, щоб мене припинили звинувачувати в тому, чого я не робив, особливо з метою збільшення рейтингів », - повідомляє Ємельяненко.
Нагадаємо, що програма «Російські сенсації», у якій йшла мова про Олександра Емельяненко, вийшла в ефір на телеканалі НТВ у суботу, 20 березня 2010 року.
Весна:
http://www.baltinfo.Ви