"Де і хто" повернувся до витоків
ВІКТОР ЛОГІНОВ
© ComNews
25.03.2010
, Який почав роботу менше року тому телеканал "Де і хто" пішов на оновлення бренду. Примітно, що телекомпанія змінила існуючий бренд на той, який був запропонований розробниками спочатку.У компанії вважають, що оновлений бренд лаконічний і більш відповідає молодий енергійної аудиторії,на яку орієнтовано мовлення.
Мовник в тому числі позбувся великих літер в назві телеканалу. "Новий логотип візуально лаконічніше - я маю на увазі написання назви прописними літерами.Більш того, товарний знак спочатку був зареєстрований у такому вигляді, і ми просто привели всі до єдиного стилю ",- Розповідає менеджер із зв'язків з громадськістю телеканалу "Де і Хто" Дар'я Кудачкіна.
Основною аудиторією телеканалу, на думку його творців,повинні стати молоді люди до 30 років."Ядро цільової аудиторії - молодь від 20 до 30 років, а також сімейні люди, які люблять проводити своє дозвілля вдома, у колі рідних. Чоловіки в складі аудиторії переважають", - пояснюють творці "Де і Хто" в офіційному прес-релізі.
Бренд для телекомпанії створювався творчою групою з Петербурга, назва якої не розкривається. "Спочатку бренд розробила пітерська творча група, яка займалася спецефектами і 3D графікою для художніх фільмів, в т.ч." Нічний Дозор ", - говорить Дар'я Кудачкіна.
Бренд, який телекомпанія використовує тепер, в найближчому майбутньому змінюватися не буде. "На даний момент це остаточний, затверджений варіант. Єдина можлива інновація - додавання нових колірних рішень", - говорить Дар'я Кудачкіна.
Серед найбільших операторів, які транслюють телеканал "Де і Хто" в Росії, - "Триколор ТВ", "Стрім-Росія", цифрове телебачення "Білайн ТБ", "Комінтел", "Башінформсвязь" та ін Інтернет-мовлення здійснюється на власному сайті . Аудиторія каналу в світі складає 3 млн.домогосподарств, в Росії - 2 млн. Для абонентів супутникового ТБ канал транслюється з допомогою супутників "Ямал" і Eutelsat-7.
Канал почав роботу в 2009 р. і зараз активно нарощує абонентську базу."Стрім-Росія" підключає до каналу всі нові й нові міста, буквально днями це був Саратов (40 тис.абонентів), є чіткі домовленості які вступлять в дію найближчим часом і з іншими великими операторами, але називати їх завчасно не будемо ", - розповідає прес-служба телеканалу.
www.comnews.Ви