Тарханов: "Заради Самари я кинув" Хімки "
Екс-наставник "Крил Рад" Олександр Тарханов розповів про свій відхід з самарської команди.
- Розумію, що враховуючи той факт, що ми займаємо 16 місце, моя відставка виглядає об'єктивною. Але з іншого боку, потрібно враховувати і причини, чому ми займали таку позицію: це, в першу чергу, фінансові борги перед командою. Торік, коли я прийшов в "Крилья", вони були на останньому місці з перших турів. Заради Самари я кинув "Хімки", за що мені перед підмосковній командою дуже незручно. Мабуть, я так вчинив через те, що я більшу частину тренерської кар'єри провів у "Крилах". Я коли підписував контракт, навіть не звертав увагу на фінансові умови. Була одна думка: "Як врятувати Крила?". У підсумку я залишився ні з чим. Коли відправили у відставку, відчув плювок в душу. Гаразд, розлучилися, але завжди потрібно це робити по-людськи. Це перша команда, для якої я найбільше зробив, і вони зі мною дуже погано розлучилися у фінансовому плані. Спочатку обіцяли, що оплатять контракт повністю, але потім з якихось причин вирішили цього не робити. Чисто юридично вони мають рацію, але по-людськи поступили негарно.