Серхіо Агуеро: "Манчестер Сіті" - команда майбутнього "
Нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро продовжить кар'єру в "Манчестер Сіті".
Аргентинський нападаючий Серхіо Агуеро, який підписав контракт з "Манчестер Сіті", дав своє перше інтерв'ю як гравець англійського клубу.
З тих пір як у травні 23-річний нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро повідомив про своє рішення цього літа покинути "Атлетико", в запеклу боротьбу за футболіста вступили багато європейські гранди. Сам аргентинець, здавалося, все-таки хотів залишитися в Іспанії. Явним фаворитом у поєдинку за гравця вважали мадридський "Реал", однак "матрацників" аж ніяк не обрадувала перспектива відпустити одного зі своїх лідерів до табору принципового суперника.
У липні стартував розіграш найголовнішого турніру Латинської Америки - Copa America, під час якого футболіст міг ще раз подумати, порадитися зі своїми товаришами по національній збірній і вирішити для себе, де ж він збирається продовжити кар'єру. І, схоже, захиснику Пабло Сабалета, який виступає за "Манчестер Сіті" з 2008 року, все-таки вдалося переконати Агуеро стати його одноклубником.
"Я розмовляв з Сабалета, він обіцяв мені гарне майбутнє в" Сіті ", - сказав Кун у своєму першому офіційному інтерв'ю в якості" городянина ". - Він мені розповів про кожного з представників клубу, про те, як всі футболісти щасливі, граючи за цю команду, і тепер я з нетерпінням чекаю на зустріч з ними. Я попросив моїх агентів робити все можливе, щоб мій трансфер в "Манчестер Сіті" відбувся, тому що це дійсно дуже хороший клуб, та й я завжди хотів грати в англійській прем'єр-лізі ".
Карлос Тевес, замінити якого і покликаний Агуеро, висловив бажання покинути клуб, щоб бути ближче до своєї сім'ї - дружині і двом дочкам, які залишилися в Аргентині, проте Серхіо вважає, що сам з аналогічними проблемами в Англії не зіткнеться.
"Вони будуть жити зі мною, - сказав футболіст, маючи на увазі свою дружину Джанніні (дочка легендарного Дієго Марадони) і сина Бенхаміна. - До того ж до мене завжди будуть приходити мої друзі. Наприклад, в Англії також виступає мій приятель і товариш по аргентинської збірної Максі Родрігес. Я впевнений, що все буде добре, я буду грати і насолоджуватися життям ".
Безумовно, на рішення Агуеро перейти в "Манчестер Сіті" також вплинули амбіції клубу, який в майбутньому сезоні має намір боротися з "Юнайтед" за чемпіонство.
"Моїй відмінною рисою є те, що я борюся до смерті за кожен м'яч і залишаю на полі всі сили. Коли я щось роблю, зосереджений по максимуму, і не важливо, робота це з м'ячем або без м'яча, удар по воротах або просто пересування по полю. У кожній грі я викладаюся на всі сто ", - розповів Агуеро, який забив три голи в чотирьох зустрічах на невдалому для його команди домашньому Кубку Америки.
"По правді кажучи, я не думаю, що в мене виникнуть проблеми з адаптацією в новому колективі, - додав Агуеро, сума трансферу якого, за деякими даними, склала близько 45 мільйонів євро і затьмарила попередній трансферний рекорд клубу, що належав бразильській футболістові Робінью (по неофіційною інформацією, за нього було заплачено більше 40 мільйонів євро). - Я буду намагатися виконувати всі поставлені переді мною завдання, буду працювати так, як він скаже. Природно, він вже знає, як буде використовувати мене в своїй ігровій схемі ".
Агуеро, маючи за плечима великий досвід зустрічей його колишнього клубу "Атлетіко" з "Реалом", знає, що таке принциповий матч між командами з одного міста, тому він з нетерпінням чекає дербі з одвічним супротивником "Сіті" - "Манчестер Юнайтед". Перша сутичка між сусідами відбудеться вже 7 серпня на стадіоні "Уемблі" в рамках Суперкубка Англії, і Агуеро має всі шанси прийняти участь в цьому протистоянні.
"Дербі - це те, чого кожен вболівальник чекає з особливим трепетом. Мені дуже подобається бути частиною таких подій. Але в той же час необхідно пам'ятати, що в таких матчах, матчах підвищеної відповідальності, кожен футболіст повинен бути максимально зосереджений на грі", - підкреслив аргентинець.
Агуеро також зазначив, що контракт з "Сіті" він підписав, щоб боротися разом з командою за найбільші титули.
"Я бачив, як" Манчестер Сіті "переміг у минулому сезоні в Кубку Англії. Я думаю, що ми команда майбутнього, яка щороку буде боротися за нагороди вищої гідності".