Перегляд одного допису
Старий 30.07.2011, 18:36   #426
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Хацкевич: "Мілевський не відбував номер, а грав на команду"

Старший тренер динамівської молодіжки прокоментував довгоочікувану перемогу своїх підопічних.
"Гра у нас складалася, з неї ніхто не випадав, і все виконували те, про що ми домовлялися, тому когось змінювати раніше кінця другого тайму не бачив сенсу. Все і так йшло чудово. Мілевський додав впевненості і мощі попереду, добре чіплявся за м'яч, що від нього і вимагалося. Артем вийшов на поле не відбувати номер, а грати, і він грав на команду ", - сказав Олександр Хацкевич в інтерв'ю офіційному сайту Динамо.

"Що стосується дебюту Хлєбас на останніх хвилинах, він міг вийти в стартовому складі сьогодні, якби не проспав. Довелося ставити Мілевського. Молодому хлопцеві потрібно задуматися, що його не можуть чекати 20 осіб перед виїздом в аеропорт. Ну, нічого страшного. Радує, що Влад Калитвинцев повністю оправився від травми, дай Бог, щоб він додавав з кожним матчем. Він не тільки хороший попереду, але і відпрацьовує в захисті. Думаю, він стане в нагоді для першої команди ".

Це перша перемога молодіжної команди Динамо з березня (!): "Будь-яка серія закінчується, і вдала, і невдала. Хочу привітати хлопців. Давайте порадіємо разом з нашими справжніми вболівальниками. Потрібно вірити в команду і бути разом з нею до кінця".