Перегляд одного допису
Старий 30.03.2010, 11:14   #288
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

Сергій Попов залишає телеканал СТБ

З 19 квітня Сергій Попов, ведучий і випусковий редактор "Вікон-новин", залишає телеканал СТБ.

"Я вдячний своїм колегам, у яких я отримав безцінний досвід, знання і навіть став трохи говорити українською. Як мені не шкода залишати СТБ, можу сказати, що роблю це заради складного, амбіційного проекту, реалізація якого була б неможливою в рамках телеканалу, який я завжди називатиму "моїм", - зазначає він.

Він також висловив сподівання на успіх "свого починання".

"Сергій Попов для нас - більше, ніж ведучий і випусковий редактор. Він пропрацював на СТБ з моменту його створення і за цей час став не лише обличчям каналу, а й частиною його душі. Я хочу сказати, що телеканал став для Сергія домівкою, домівкою він і залишиться", - цитує прес-служба слова генерального директора СТБ Володимира Бородянського.

До призначення нового ведучого і випускового редактора новини вестиме Тетяна Висоцька.

Сергій Попов пропрацював на телеканалі СТБ 12 років (з 1998 року). Розпочав кар'єру з кореспондента, а потім - ведучого економічних програм. У 2004 році він почав роботу у "Вікнах-новинах". У 2009 році здобув телевізійну премію "Телетріумф" як найкращий ведучий інформаційної програми.

За матеріалами: Телекритика

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням