Перегляд одного допису
Старий 03.08.2011, 22:50   #117
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Олександр Повєткін перейшов у фазу спарингів

Основна надія промоутерської компанії Sauerland Event російський суперважковаговик Олександр Повєткін (21-0, 15 КО) посилено готується до поєдинку за вакантний титул чемпіона WBA в «королівському» дивізіоні проти екс-чемпіона світу Руслана Чагаєва (27-1-1, 17 КО) який відбудеться 27 серпня в Ерфурті, Німеччина. Переможець цієї зустрічі має право протягом 18 місяців викликати на бій «Єдиного чемпіона WBA», а також чемпіона WBO / IBF / IBO Володимира Кличка.

«З учорашнього дня для мене почався етап спарингів», - говорить Повєткін - "Процес підготовки йде добре. Я хочу стати чемпіоном світу за всяку ціну. Я знаю, що Чагаєв вже володів титулом WBA і зараз є номером один у рейтингу. Але для мене це нічого не значить і я завжди думаю тільки про перемогу. "

У цей же вечір на ринг вийде ще одна надія компанії Sauerland в суперважкій вазі Роберт Хеленіус (15-0, 10 КО). Його суперником буде екс-чемпіон світу Сергій Ляхович (25-3, 16 КО) і посперечаються вони за пояс інтерконтинентального чемпіона WBA / WBO. Для Роберта це буде вже третій екс-чемпіон світу. Перших двох: Леймона Брюстера та Семюеля Пітера, Хеленіус переміг достроково.