Перегляд одного допису
Старий 06.08.2011, 10:32   #11
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Анатолій Тимощук хотів, щоб "Баварії" в останньому відбірковому раунді Ліги чемпіонів дістався "Рубін".

Український півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук впевнений, що мюнхенська команда зіграє в груповому турі Ліги чемпіонів. Про це він заявив, коментуючи результати жеребкування, повідомляє офіційний сайт футболіста.

Згідно із жеребом в останньому відбірковому раунді "Баварія" зустрінеться зі швейцарським "Цюрихом".

"Цюріх" - хороший клуб, який представляє гарне місто, до якого завжди приємно приїжджати. Та попри це у нас є своє завдання - вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів. Я не бачу, що нам може завадити досягти поставленої мети", - сказав Тимощук.

За словами футболіста, перед жеребкуванням він хотів, щоб суперником "Баварії" у плей-офф став кривдник київського "Динамо" казанський "Рубін".

"По ходу жеребкування нам міг дістатися російський або швейцарський клуб. Ще до гри, я віддавав перевагу зустрічі проти" Рубіна", який знаю по чемпіонату Росії. Казанський клуб є сильнішим клубом, ніж "Цюрих", тому з великим інтересом б приїхав до Росію", - зазначив Тимощук.

Як писав sport.tochka.net, казанський "Рубін" за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів побореться з французьким "Ліоном".

Нагадаємо, вчора в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи, в якому п'ять українських команд дізналися своїх суперників у єврокубках.