Матч "Динамо" з "Карпатами" завершився травмою одного з лідерів збірної України.
Після перемоги київського "Динамо" над "Карпатами" головний тренер столичної команди Юрій Сьомін був задоволений результатом і грою своєї команди, але в той же час констатував травму одного з провідних футболістів.
"Ми дуже раді, що вдалося виграти. Тим більше, "Карпати" грають зараз в хороший футбол. Інша справа, що очок не добирають, але сьогодні нам довелося дуже складно. Діями та самовіддачею своїх гравців я цілком задоволений.
Єдиний неприємний момент - це отримана травма Гусєва. На мій погляд, побачивши його голеностоп, вона досить серйозна.
На Олезі було грубе порушення ззаду, зрив атаки... Олег дограв матч, за що йому спасибі. Але я не знаю, чи зможе він зіграти у найближчих поєдинках", - заявив після матчу Сьомін.
У свою чергу тренер "Карпат" Олег Кононов не погодився з закономірністю результату цього матчу.
"Не думаю, що ми створили менше моментів, ніж "Динамо". Необхідно було реалізовувати створене в першому таймі, та й після перерви були шанси. А ось у своїх володінь були помилки, яких допускати не можна.
Я не згоден з тим, що ми втратили командну гру. Вона є, можливо в іншому варіанті. Ми робимо більший акцент на короткий і середній пас.
У кожній грі у нас є моменти, які ми не реалізовуємо, а в свої ворота, відповідно, пропускаємо", - повідомив Кононов, чия команда в цьому сезоні ще не вигравала і з одним очок після п'яти турів замикає турнірну таблицю.
Нагадаємо, вчора київське "Динамо" впевнено переграло "Карпати" 2:0 і піднялося на друге місце в чемпіонаті України. Лідирує "Шахтар", який у скандальному матчі переграв "Кривбас".
Відзначимо, що відсутність Гусєва в першу чергу буде болючим для Олега Блохіна та збірної України, якій в середу грати зі шведами товариський матч.