Манчіні: "Поразка на Уемблі має стати уроком"
Головний тренер Манчестер Сіті Роберто Манчіні розчарований результатом матчу за Суперкубок Англії проти Манчестер Юнайтед.
"Важливо зрозуміти, чому ми програли цей поєдинок. Потрібно зберегти спокій, незважаючи на те, що ми втратили перемогу. У Лізі чемпіонів, можливо, нам доведеться зустрітися з командою рівня Манчестер Юнайтед або мадридського Реала. З такими клубами в футбол потрібно грати на протязі всього матчу, а не сідати глибоко на свою половину поля, як ми це зробили у другому таймі. Поразка на Уемблі має стати для нас уроком ", - говорить Манчіні.
"Але це був лише один матч. Гра вийшла важкою, ми не були готові провести всю зустріч на високому рівні. Цей матч закінчився, і вже наступного тижня розпочнеться сезон".
"Не думаю, що поразка від МЮ психологічно вплине на нашу команду. Манчестер Юнайтед - один з найсильніших клубів Англії, але я впевнений, що ми поборемося з Червоними Дияволами за чемпіонський титул".
Сказав Манчіні і кілька слів про зоряне новачка Манчестер Сіті Серхіо Агуеро: "Він поки не готовий грати. Я міг би випустити його на останні 10 хвилин матчу. Серхіо потрібно відновитися після Копа Америка. Він закінчив грати лише три тижні тому".