Перегляд одного допису
Старий 11.08.2011, 19:04   #605
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Ракицький: "Сподіваюся, що Блохін мене зрозумів"

Захисник донецького Шахтаря Ярослав Ракицький розповів про стан свого здоров'я, а також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з Дніпром.
- Ярославе, як твоє здоров'я? Чи можна тобі сьогодні-завтра приступати до тренувань?

- В принципі, це залежить від мого самопочуття і рішення доктора. Думаю, що буду починати потихеньку тренуватися, оскільки зараз відчуваю себе краще. Ну а далі вже все вирішить тренер - грати мені чи не грати.

- Скажи, чи не образливо тобі, що не зміг допомогти національній збірній?

- Звичайно, я хотів зіграти. Але я відчував дискомфорт у коліні. Якби я вчора зіграв і, не дай Бог, посилив ці відчуття - міг би і серйозно вилетіти! Вважаю, що зробив правильний вибір. Пояснив це головному тренеру збірної і сподіваюся, що він зрозумів.

- Попереду гра з Дніпром. Останній матч на Дніпро-Арені вийшов дуже напруженим, з картками і вилученнями. Відрізняються чимось гри з Дніпром для вас?

- Дніпро - хороша команда, завжди намагається показувати хороший футбол. Ось навіть коли ми зустрічалися на Донбас Арені в чемпіонаті - 0:0 зіграли! У них були моменти, вони могли забивати, потім ми могли ... Дніпро з кожним роком зростає, а тренер купує нових гравців. Так що подивимося, як буде.

- Зараз тільки й розмов про те, що Дніпро купив з Блекберна Калинича. Крім того, адже там є раззабівавшійся Антонов, є Олійник, Матеус, є знайомий тобі з молодіжної збірної Зозуля ... Когось конкретно як захисник вирізняєш для себе?

- А я можу тільки Селезньова виділити! Женя за них забивав, був досить грізною силою попереду. Антонов? Хороший футболіст. Але моє завдання - не допустити, щоб вони забили нам гол. Якщо буду грати з кимось у парі - ми будемо це робити!