Перегляд одного допису
Старий 15.08.2011, 07:43   #648
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Дзюба: "Поважаю вибір Жиркова"

Нападник "Спартака" Артем Дзюба прокоментував результат матчу з "Анжи" (3:0) у 20-му турі чемпіонату Росії.

"Насправді всі ці передматчеві розмови нам на руку. Спочатку говорили, що у" Спартака "немає шансів в Грозному. Та й зараз твердили щось подібне. Результати останніх матчів - це наша відповідь скептикам. Будемо й надалі - до кінця чемпіонату - намагатися все доводити своєю грою. Кожен матч - це міні-битва, яка дає відповідь на питання: хто сильніший? А в кінці чемпіонату подивимося, хто і яке місце займе ".

"Напередодні Валерій Георгійович підкреслював: якщо суперник буде грати у відкритий футбол, це виявиться нам на руку. Мовляв, ми знаємо свої сильні сторони і будемо намагатися відштовхуватися від них. А вже в перерві попросив не розслаблятися. Все-таки 2:0 - самий небезпечний рахунок. Не дай Бог пропустимо - і почнеться паніка. Тренер просив і далі вести гру, що нам, вважаю, вдалося. Якщо не вважати парочки моментів, шансів у "Анжи" не було ".

"Я дуже добре ставлюся до Юри Жиркову. Розмовляв з ним, знаю його ситуацію. Вважаю, свист - це неправильно. Особисто я його вибір поважаю", - розповів Дзюба.