Тема: Формат 3D
Перегляд одного допису
Старий 05.04.2010, 12:37   #27
komora
Активіст

Дописи: 239

Типово

3D-формат футбольних трансляций сподобався вболівальникам

У суботу британський бродкастер Sky матчем Прем'єр-Ліги "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" запустив свій 3D-канал. Новинка дуже сподобалася вболівальникам і незабаром дана технологія буде доступна не тільки в Англії, але й в усьому світі.

Голи Джо Коула та Дідье Дрогба можуть зіграти вирішальну роль у визначенні чемпіона нинішнього сезону, адже завдяки їм "сині" вийшли в лідери турнірної таблиці. Але ці забиті м'ячі важливі і з іншого погляду - вони стали першими на новому телеканалі Sky 3D.

Тисяча англійських пабів, заявки яких схвалив бродкастер, змогли в суботу надати своїм відвідувачам можливість оцінити переваги 3D-формату за допомогою спеціальних пластикових окулярів. Уболівальники були захоплені видовищем, що стало можливим завдяки найсучаснішим технологіям.

"Таке враження, що я спостерігаю за грою прямо з поля. Гравці буквально стрибають біля тебе", - поділився своїми враженнями 24-літній Сэм. "Я завжди думав, що 3D - це просто жарт. Але не зараз. Я буду перший у черзі, коли з'явиться можливість підключити цей канал!" - заявив 37-літній Том. "У якийсь момент я відчув, що можу простягнути руки і схопити м'яч. Уболівальник стає ближчим до подій. Чудова річ", - повідомив 58-літній Джефф.

Джерело: http://satsat.info/