Перегляд одного допису
Старий 23.08.2011, 13:30   #367
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Завели кішку? Чекайте змін в особистому житті!

На початку минулого століття психологи радили одиноким жінкам ні в якому разі не заводити кішок, так як ті створюють "ілюзію сім'ї", і пані в результаті залишається старою дівою. Цей міф живий до цих пір. Директор Московського музею кішки Андрій Абрамов вважає, що хвостата вихованка дійсно може серйозно вплинути на особисте життя.

«Як відомо, в Давньому Єгипті кішок шанували як уособлення богині місяця Баст (її називали також Бубастіс або Бастет), - розповідає Андрій Абрамов. - Баст одночасно була і богинею любові, радості, родючості і материнства. Кішці, за повір'ям, не можна заподіювати зло: воно бумерангом повернеться до кривдника. Єгиптянина, навіть випадково вбив кішку, піддавали смертної кари, причому настільки суворого покарання вимагали в першу чергу близькі родичі винного, справжній гнів богині, який міг обрушитися на всі наступні покоління ...

Богиню Баст зображували звичайно у вигляді кішки або жінки з котячою головою. І це не випадково: між представницями прекрасної половини людства і цими пухнастими створіннями є щось спільне: дивовижні граціозність, інтуїція ... Вони немов би налаштовані на одну хвилю. Помічено, що у жінок, які тривалий час спілкувалися з кішками, змінюється характер і загострюються почуття: тварина впливає на емоційний настрій своєї господині ...».

Втім, ще зовсім недавно розведення кішок вважалося справою старих дів. Психологи радили одиноким жінкам ні в якому разі не заводити кішок, так як ті створюють «ілюзію сім'ї». Під боком тепла, лагідна істота, жінці є про кого піклуватися - і вона перестає шукати свою половинку. Крім того, кішки і коти часто «виживають» з будинку чоловіків, вбачаючи в них претендентів на своє місце в серці господині. Проте останнім часом фахівці, навпаки, радять жінкам, які хочуть влаштувати своє особисте життя, завести кішку. Кішка - це свого роду психотерапевт, стверджують вони.
«Жінка, мимоволі наслідуючи своєї вихованку, стає більш розкутою, чуттєвою, від неї так і віє сексуальністю, - коментує Андрій Абрамов. - Але в той же час вона самодостатня. Це і викликає до неї інтерес з боку чоловіків ».

Розповідь нашої читачки Людмили, 33 роки: «Я завжди була боязкою і боялася чоловіків. Тому в свої 30 і залишилася одна. Подруга подарувала мені на ювілей перського кошеня. Я поскаржилася, що подарунок дуже дорогий, та й мороки з «персом» буде багато: особливі корми, догляд, ветеринар ... Але сама не помітила, як прив'язалася до Сіте - таке скорочення зробила я з довгого імені, прописаного в котячої родоводу.

Сита була, схоже, дуже високої думки про себе. Вона могла потертися об мої ноги або забратися на коліна, коли їй було щось потрібно від мене. В інший час вона вела себе як королева, гордовито скоса поглядаючи на оточуючих. Незабаром дивним чином я сама почала змінюватися. Мої знайомі говорили, що в мені з'явилася якась царствена постава, я стала впевненішою в собі ...

В результаті на роботі я пішла на підвищення, а крім того, за мною став доглядати один товариш по службі. Та й інші чоловіки увагою не обділяли. Навіть стали підходити і знайомитися на вулиці. Кілька разів мені говорили, що я дуже сексапільна. Я сама не помітила, як у мене змінилася хода, я стала купувати інший одяг, більш «відвертий» ... Зараз я зустрічаюся з тим товаришем по службі, у нас все дуже серйозно. І я вважаю, що все це завдяки Ситі ».

Ось декілька порад тим, хто мріє знайти собі пару і вирішив узяти в будинок кішку.

1. Краще, якщо кішка в будинку буде одна, і саме кішка, а не кіт - кішки більш активні і мають більш «жіночий» характер.

2. Проводьте зі своєю кішкою якомога більше часу і спостерігайте за тим, як вона себе веде. Спробуйте їй наслідувати - спочатку свідомо, потім це буде виходити на несвідомому рівні.

3. Не потурайте кішці, не балуйте її. Будьте строгі, але і не ображайте.

4. Якщо в будинок прийшов чоловік, і кішка погано його сприйняла, це не ваш варіант. Пошукайте інший.

5. Як би добре вам не було удвох з кішкою, пам'ятайте, що вона не може замінити вам супутника життя. Але зате вона здатна допомогти вам його знайти! Частіше «знайомте» свою вихованку з потенційними кандидатами. Її присутність набагато полегшить вам спілкування з ними. Якщо чоловік любить котів - це вже великий плюс. Можливо, йому захочеться залишитися там, де є кішка. Тобто з вами.