Шацьких: "В такій групі Динамо фінішує на першому місці"
Колишній нападаючий київського "Динам" Максим Шацьких, який виступає на даний момент у "Арсеналі", прокоментував результати групового турніру Ліги Європи.
Група Е: ДИНАМО, Бешикташ, Сток Сіті, Маккабі Т.-А.
- Нормальний жереб. В принципі, наскільки я розумію, особливо грізних суперників у цьому турнірі немає. Взяти, наприклад, Фулхем - це нормальна, англійська команда середнього рівня, не більше того.
Що стосується Бешикташа, то я б не став згадувати матчі Динамо проти цієї команди в 1/16 фіналу минулої Ліги Європи - на цей раз, впевнений, все буде по-іншому.
По Сток Сіті скажу одне: з англійцями, як на мене, дуже цікаво грати. Вони дають простір, і в тебе є багато варіантів для маневру. Але, в той же час, зі Сток Сіті буде важче грати, ніж проти того ж Фулхема.
Нарешті, Маккабі. На мій погляд, чисто домашня команда. На своєму полі вони ще можуть створити якісь проблеми, але на виїзді, як правило, загрози не становлять.
Думаю, що в такій групі Динамо фінішує на першому місці. Хоча, звичайно, це лише припущення, прогноз.
Група G: Алкмаар, МЕТАЛІСТ, Аустрія, Мальме
- Думаю, що у Металіста не виникне особливих проблем з виходом з такої групи. Якщо команда Мирона Маркевича хоче добиватися чогось великого і виконувати ті завдання, про які йдеться щорічно, то вона зобов'язана виходити в плей-офф, маючи таких суперників у групі. І це не повинно стати для Металіста якимось надприродним результатом.
Група Б: Копенгаген, Стандард, Ганновер, ВОРСКЛА
- Знаєте, думаю, що Ворскла вже зробила велику справу, подвиг, що вийшла в груповий турнір Ліги Європи. Але при цьому, впевнений, полтавчани мають непогані шанси на вихід в плей-офф. А чому ні? У всякому разі, легко з командою Павлова нікому не буде.