"Інтер" транслюватиме бій Кличка проти Адамека
У суботу, 10 вересня о 00:05 на "Інтері" відбудеться пряма трансляція з Вроцлава, де на побудованій до Євро-2012 футбольній арені Stadion Miejski, Віталій Кличко проведе черговий бій на захист титулу чемпіона світу в суперважкій вазі за WBC (Всесвітня боксерська рада ) проти поляка Томаша Адамека. Повідомляє прес-служба "Інтера".
В 23:00, перед поєдинком, телеканал покаже документальний проект власного виробництва "Старший Кличко" і включення зі студії, де спортивні експерти обговорять спортивний шлях братів-боксерів. У 1:30 - друге включення зі студії, де експерти обговорять бій Кличко vs Адамек і його результат.
Томаш Адамек в незалежному комп'ютерному рейтингу зараз посідає третє місце, поступаючись тільки Володимиру та Віталію Кличко. На професійному рингу провів 45 боїв Томаш. У 44 поєдинках переміг (у тому числі в 28 - нокаутом), в одному поступився. Поєдинок у Вроцлаві буде транслюватися в 100 країнах світу.
"Я кожен день у своєму тренувальному таборі дивлюся відео боїв Адамека, вивчаю його поєдинки. Томаш став мені майже рідною. Серйозно підходжу до нашої зустрічі. За тиждень до бою буду вже у Вроцлаві і для того, щоб підтримувати форму, буду продовжувати свої тренування в Польщі. Щиро вважаю, що Томаш як боксер сильніше британця Девіда Хея і мені треба буде пройти непростий іспит "- стверджує Віталій Кличко.
"Дивно як швидко пролетіли тижні тренувань. Було зроблено багато роботи. У своїх інтерв'ю Віталій віддає мені належне, але також говорить, що не дозволить мені перемогти. На рингу ми побачимо, хто з нас краще готовий до бою. Незалежно від результату, цей поєдинок увійде в історію суперважкої ваги з багатьох причин. за якими саме, дізнаєтеся, подивившись бій. у спорті, як і в житті, все може трапиться. Я вірю в свої сили і в свій успіх ", - у свою чергу резюмує суперник українця поляк Томаш Адамек.
Як уже писав "МедіаБізнес", матч Кличко проти Хея викликав ажіотажний інтерес у німецьких та українських глядачів і користувачів інтернету.