Перегляд одного допису
Старий 02.09.2011, 18:24   #3
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Повєткін: «Ніколи від Кличка не бігав, і бігати не буду»
«Коли скажуть» Олександр готовий

Чемпіон світ в суперважкій вазі за версією WBA росіянин Олександр Повєткін в інтерв'ю Sportbоx.ru поділився думкою про поєдинок проти екс-чемпіона світу з Узбекистану Руслана Чагаєва і позначив свої помилки в цьому бою.

- Під час бою не було помітно, щоб ви хвилювалися. Як тренуєте нервову систему?

- Вона в мене міцна з народження. Зберігав спокій навіть у шостому невдалому раунді. Напевно, націлився на зустрічний удар, перестав захищатися, перестав щось робити і дуже довго вичікував. Але не скажу, що мене потрясли удари Чагаєва.

- Очікували, що можливо щось подібне до того, що трапилося в шостому раунді?

- Ні, до подібного ми не готувалися, ніколи не розраховуємо на те, що щось може піти не так. Моя помилка полягала в тому, що забув про захист і зациклився на одному ударі. А коли налаштовуєшся виключно на такий удар, то ніколи нічого не вийде.

- Але ж ваш тренер Тедді Атлас радив йти вліво. Ваші дії можна розцінювати, як порушення трудової дисципліни - невиконання тренерської установки.

- Завжди порушував дисципліну. Просто іноді, здається, що можу щось сам придумати.

- Зараз вже піднімається тема вашого бою з Кличком.

- А що Кличко? Він чемпіон, ставлюся до нього з повагою. Що ще сказати? Ніколи від нього не бігав, і бігати не буду. Коли скажуть, вийду на ринг.

- Не напружує те, що Кличко в своєму бою переміг Чагаєва достроково?

- Та він його толком і не нокаутував. Чагаєв сам відмовився від продовження того двобою. Ні, мене це не бентежить.

- З ким було б цікаво ще побитися?

- З добрими боксерами, що стоять на перших позиціях в рейтингах.

- Що скажете про свій одноклубники Роберта Хеленіус, який декласував Сергія Ляховича?

- Хороший боксер, дуже схожий на Кличка.