Перегляд одного допису
Старий 02.09.2011, 18:40   #39
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Девід Блатт: "Нам терміново потрібен чаклун вуду із Зімбабве!»

Головний тренер збірної Росії з баскетболу прокоментував поєдинок з Грузією

Головний тренер збірної Росії Девід Блатт зазначив: щоб далеко пройти в турнірі, його підопічним потрібно звести до мінімуму відрізки, в яких вони не демонструють все, що можуть. Наставник в складі своєї національної команди за підсумками цієї зустрічі назвав кращим Віктора Хряпа.

- Що скажете про матч з Грузією? З чим пов'язаний провал в перші 6 хвилин четвертого періоду, коли наша команда не могла набрати жодного очка?
- А чому ви не запитаєте мене про першу половину, коли ми демонстрували блискучий баскетбол? Насправді, у нас дуже специфічна команда. Її плюси і мінуси досаточно очевидні. Коли ми граємо з повною концентрацією - все відмінно. Варто нам її хоча б трохи втратити - виникають дуже серйозні проблеми. Якщо ми хочемо пройти далеко на цьому турнірі, нам потрібно звести подібні відрізки, на яких ми не демонструємо все, що можемо, до мінімуму. Інакше все може закінчитися дуже сумно.

- Що скажете про дебют Насіння Антонова?
- Він робив те, що повинен був робити. Я дуже радий за Семена. Він довів, що може приносити реальну користь команді. Взагалі чорнова, непомітна робота в баскетболі надзвичайно важлива. Наприклад, запитайте мене, кого я вважаю кращим гравцем нашої команди у грі з Грузією?

- І кого ж?
- Віктора Хряпа. Він набрав лише одне очко, але це була одна з кращих його ігор у складі збірної Росії. Він встигав скрізь - пасувати, підбирати, організовувати гру команди і в захисті, і в нападі. І, що дуже важливо, абсолютно не комплексував з приводу своєї низької результативності, а продовжував приносити користь кожною своєю дією.

- Як плануєте покращувати відсоток реалізації штрафних?
- О, це дуже хороше запитання. І я хотів би знати на нього відповідь. Гадаю, нам слід терміново подзвонити в Зімбабве і запросити чаклуна вуду. Якраз завтра у нас вихідний, і унего буде час прилетіти.