Р. Карвальо: "Не заслужив такого ставлення до себе"
Рікарду Карвальо відповів на критику з боку головного тренера збірної Португалії Паулу Бенту.
Нагадаємо, що вчора захисник мадридського Реала дізнався, що не вийде в основі в матчу проти Кіпру і самовільно покинув розташування збірної. Така поведінка з боку гравця обурило Паулу Бенту, которії назвав Карвальо "дезертиром".
"Дезертир говорите? Це якийсь військовий сленг", - говорить футболіст в інтерв'ю RTP. "З таким же успіхом я можу назвати Бенту найманцем. Адже коли ви йдете на війну заради наживи, а не з любові до батьківщини, то ви найманець".
"Я граю за свою збірну, тому що це величезна честь захищати її кольору на футбольному полі. А Бенту тренує команду тільки тому, що йому за це платять гроші. У будь-якому випадку, я вважаю, що не заслужив такого ставлення до себе".
Дісталося на горіхи від екс-захисника Челсі і його партнеру по команді Пепе: "Бенту вирішив поставити в оснвову замість мене Пепе, але ж він навіть не допрацьовував до кінця тренування, віддавши перевагу брати участь тільки в тактичній підготовці до поєдинку. Втім, особисто проти Пепе я нічого не маю. З ним я неодноразово виходив на поле у збірній і в Реалі, а ось Паулу Бенту ... "
І під кінець Карвальо прокоментував своє рішення піти зі збірної, про який він оголосив після інциденту в таборі збірної Португалії: "Якщо в один прекрасний день вони вирішать, що я їм потрібен і снізойдут до телефонного дзвінка, то я не відповім відмовою".