Сьомін: "Складно сказати, хто замінить Єременко"
Головний тренер київського Динамо Юрій Сьомін розповів про стан справ у своїй команді напередодні відновлення змагань у чемпіонаті України.
- Дуже важливо, що ми підтримуємо тісний зв'язок і з молодіжною командою, і з Динамо-2. Таким чином, стежимо за футболістами обох команд. Подібні товариські матчі проходять на хорошому емоційному підйомі. Вони важливі не тільки для молодих футболістів, але й для наших хлопців, які не виїхали в свої збірні. Сьогодні вперше зіграв Тарас Михалик і виглядав досить непогано. Але в його одужання потрібна поступовість. Думаю, найближчим часом ми зможемо на нього розраховувати. Також подивилися новачків Дуду і Ескобара, вони залишили гарне враження.
- Незвично було бачити Хачеріді на фланзі захисту ...
- Чому? Гарний той футболіст, якого де постав, зможе принести користь: хоч справа, хоч зліва, хоч в центрі нападу. Ось які футболісти нам потрібні - різнобічні.
- Як себе почуває Шевченка?
- Андрій зіграв у спарингу, а також візьме участь у матчі легенд 10-го вересня. До матчу з Іллічівцем він не готується. Сподіваємося, зможемо на нього розраховувати в єврокубковому поєдинку проти Сток Сіті.
- Чи зіграє в матчі легенд Шовковський?
- Ні, він не буде брати в ньому участі.
- Чи встигне Гусєв повернутися в лад до початку Ліги Європи?
- Не знаю, складно сказати. Олег вже досить довго травмований. Здавалося, його пошкодження не дуже складне. Але пройшов вже місяць, а Гусєв ще навіть не займається в загальній групі.
- Чому в тренуванні не брав участі Алієв?
- Саша вчора отримав мікротравму, йому довелося пройти мануальну терапію. Сьогодні він звільнений від заняття.
- Що відомо про стан Юссуфа?
- Айїла має прибути до нас завтра. Оскільки він не грав за національну збірну, значить у нього травма.
- Підбийте підсумок трансферної кампанії Динамо. Ви вирішили, ким замінити Романа Єременка?
- У нас є багато футболістів, зокрема, Гармаш і Аруна, які не завжди грали. Відповісти, хто конкретно замінить Романа, мені складно. Будемо вносити деякі зміни в позиції гравців. Що стосується трансферної кампанії, вона вже завершена. У нас є і свої резерви, і поповнення з боку. Все це нам пригодиться.