Приходить один чоловік до психіатра і каже:
- Лікарю, допоможіть! Мені кожної ночі сниться сон, ніби я тягну поїзд зі Львова до Тернополя. А зранку прокидаюся таким втомленим, ніби дійсно його тягнув.
Лікар, оглянувши хворого:
- Випадок складний, повністю вас вилікувати не можу, але під гіпнозом можу вам навіяти, що ви тягнете поїзд зі Львова до Золочева - все ж таки в 2 рази ближче.
На тому і погодилися. Через тиждень знову приходить той чоловік і каже:
- Лікарю, допоможіть, в мене нова проблема! Мені сниться, що я "кохаюся" з десятьма красунями і прокидаюся таким втомленим, що ледве встаю з ліжка.
- Ну що ж, попробую вас загіпнотизувати, що "кохаєтеся" тільки з п'ятьма".
- Лікарю, благаю, максимум з двома!!!!
- Але чому? Більшість чоловіків мріють про такі сни!
- Та ви, лікарю, не забувайте, що мені ще після цього потрібно тягти поїзд до Золочева!
Прийшов до сексопатолога мужик і скаржиться, що він тільки одружився і у нього нічого не виходить з молодою дружиною. Лікар:
- А як ви з нею лежите в ліжку?
- На лівому боці.
- А ви спробуйте лягти на правий.
- Що, обличчям до мами!?
Дружина до чоловіка:
- Іван, ти такий страшний, що буде нам горе якщо діти будуть схожі на тебе.
- Горе буде тобі, ящко діти на мене схожі не будуть!
Раніше я читав анекдоти безплатно, а тепер нам на роботі поставили Інтернет і я почав отримувати за це зарплату!
Роійьки журналіт бере інтервю у Януковича.
-Віктор фєдорич в прошлом интервю ви сказали что "Чехов видатний Українький письменник".
-Ну а что ви скажете о Гоголе?
-Ну можу казати що це моя улюблена пошукова система.
Найбільша в світі брехня: – “Я прочитав і згоден з умовами угоди” …
Стати наркоманом, алкоголіком і прідуришним дуже просто! Пройди і не привітайся з бабусями біля під’їзду!
Купив підручник, а там автори – брат і сестра. На обкладинці написано: А.Я.Клешня, І.Я. Клешня.
- Абрам, чому у тебе з рота смердить?
- А що мені робити, якщо мені в душу насрали?
Штирліц сидів дома. З вікна дуло. Штирліц натиснув Alt+F4 — вікно зникло.
Востаннє редагував slavon: 08.09.2011 о 07:34.
|