Серена Вільямс: « Намагалася зберігати бойовий настрій, тому що гра не йшла »
Американка Серена Вільямс (28), яка обіграла у чвертьфіналі Юсо росіянку Анастасію Павлюченкова (17) з рахунком 7:5, 6:1, розповіла про перших шести геймах матчу, протягом яких ніхто з тенісисток не міг утримати подачу.
«Я довго запрягали, поволі почала матч, а втративши подачу, я зібралася в що б те не стало зробити брейк, щоб не відстати в рахунку. Спочатку так гра і йшла. Дуже дивно. Я намагалася краще рухатися і зберігати бойовий настрій, бо відчувала, що я не дуже в грі. Залишалося тільки робити все трохи краще.
Вона грає незвичайно. Б'є то сильно, то м'яко. Вона вміє варіювати гру. Думаю, на початку матчу я була не на ходу. Останні дні я тренувалася в приміщенні, а це зовсім інші умови. Але коли я увійшла в матч, заграла краще.
Мене два дні перерви через дощ не дуже зачепили. Мені пощастило, що вчора мій матч був призначений на вечірню сесію, так що ми вийшли, коли і повинні були, а потім нас відмінили. Так що проблеми не було. А напередодні у мене взагалі був вихідний, так що все пройшло гладко ».
За вихід у півфінал Вільямс зіграє з Каролін Возняцкі (1).
«Каролін дуже стабільна - як на корті під час матчу, так і у виступах на різних турнірах. В принципі, саме це і необхідно для того, щоб бути кращою. Думаю, її головна зброя - це те, що вона ніколи не здається. Як у матчі з Кузнєцової - вона програвала, але в підсумку перемогла. Мабуть, це взагалі головний козир в тенісі. До того ж вона дуже швидка. Вона дістає всі м'ячі ».
Також тенісистку запитали, як вона розпорядиться 2800000 доларів призових, які отримає в разі перемоги на турнірі. Нагадаємо, Вільямс виграла US Open Series, тобто у разі чемпіонства в Нью-Йорку отримає бонусний 1 000 000 доларів.
«Ну половину я, напевно, віддам мою знаменитому дядькові, а половину відкладу. Будемо сподіватися, з банками все буде нормально », - наводить слова екс-першої ракетки світу офіційний сайт турніру.