Перегляд одного допису
Старий 09.09.2011, 14:06   #139
Orton
Активіст

Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
Типово

Роджер Федерер: «Вімблдонський матч приходив в голову сьогодні»

П'ятикратний чемпіон US Open швейцарець Роджер Федерер (3), що обіграв у чвертьфіналі турніру француза Жо-Вільфреда Тсонгу (11), вийшов у півфінал турніру восьмий поспіль. Нагадаємо, Тсонга виграв у Федерера дві останні зустрічі, в тому числі в чвертьфіналі «Уімблдону» з рахунку 0:2 за партіями.
«Дійсно, Вімблдонський матч приходив в голову, особливо, коли він отримав брейк-пойнт в третьому сеті. У такий момент мимоволі починаєш думати, а чи не вийде як того разу. Але сьогодні я благополучно вийшов з цієї ситуації ».
У півфіналі турніру Федерер зіграє з Новаком Джоковичем (1). Тенісисти зіграють у Нью-Йорку п'ятий рік поспіль. Три з чотирьох зустрічей виграв швейцарець, проте минулого року перемогу святкував серб. У нинішньому році тенісисти грали чотири рази, і рахунок протистояння 3-1 на користь Джоковича. Останній матч виграв Федерер у півфіналі «Ролан Гаррос», коли перервав 43-матчеву безпроігришную серію суперника.
«Не знаю, кому з нас і в якому сенсі допоможе той паризький матч. Просто це був відмінний матч, один з яскравих моментів року. Сподіваюся, тут буде щось схоже », - цитує Федерера Tennis.com.