Перегляд одного допису
Старий 09.09.2011, 18:39   #966
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Олександр АЛІЄВ: «Готовий грати, спина вже не болить»
Півзахисник «Динамо» готується допомогти команді в поєдинку проти «Іллічівця»

Півзахисник «Динамо» Олександр Алієв через проблеми зі спиною пропустив тренування на початку тижня. Пройшовши курс необхідних процедур, футболіст повернувся у стрій і тепер готується допомогти команді в поєдинку проти «Іллічівця». Про своє самопочуття футболіст розповів кореспонденту клубного Інформвідділу:

- У мене боліла спина, тому довелося звернутися до фахівця з мануальної терапії і пройти необхідні процедури, щоб «вправити» хребет. Спина мене турбувала ще в Москві, тепер в Києві теж періодично нагадує про себе. Якщо з'явилася ця проблема, за один раз з нею важко впоратися. Потрібно періодично звертатися до лікарів, щоб поліпшити самопочуття. Сподіваюся, це не дуже серйозно. Зараз вже все нормально, я готуюся до найближчого матчу, займаючись разом з усіма в загальній групі.

- В 1 / 16 фіналу Кубка України «Динамо» попався кременчуцький «Кремінь». Що можете сказати про цю команду?
- Небагато. Я ніколи раніше не був в Кременчуці і крім того, що «Кремінь» грає в другій лізі, про цю команду майже нічого не відомо. Одне можу сказати напевно - нам буде дуже важко. Я впевнений, в Кременчуці буде свято, на матч збереться все місто. Все-таки, не щодня їх команда грає з «Динамо». Суперник буде діяти з повною самовіддачею, легкої прогулянки ми не чекаємо. Для нас головне - перемогти і пройти в наступний етап.