Телеканал «Моя планета» нагородить кращих у сфері туризму
22 вересня 2011 року в готелі Ritz Carlton відбудеться церемонія вручення міжнародної туристичної премії My Planet Travel Awards, заснованої телеканалом «Моя Планета» спільно з компанією Eventica Communications. МY Planet Awards стала першою премією, в якій номінантів та переможців номінацій вибирають самі туристи. Все минуле літо тисячі росіян мали можливість проголосувати за кращі готелі, авіакомпанії і агентства на сайті премії. Переможці в цій категорії будуть відзначені призом «Моя Планета. Вибір туристів ». Організатором цієї промо-кампанії на став канал «Моя Планета». У голосуванні взяли участь більше 140 тисяч чоловік. «Проведення премії і живу участь в ній - важливий крок для нашого телеканалу. По-перше, ми стали першим російським каналом, у якого є своя туристична премія. По-друге, ми стали майданчиком для великого проекту всенародного голосування, в результаті якого наші глядачі самі вибрали кращих з кращих. Ми стали свого роду законодавцями туристичної моди. Це повністю відповідає нашому бренду », - говорить генеральний директор телеканалу« Моя Планета »Сергій Кошляков. Телеканал «Моя Планета» - цифровий цілодобовий телеканал про подорожі. Аудиторія каналу - 25 мільйонів глядачів у Росії і країнах СНД. Слоган каналу - «Все подорожі починаються тут».
|