Перегляд одного допису
Старий 03.10.2011, 14:44   #4
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Металіст" має намір грою підкорити Москву

Без Девіча і Соси харківська команда зіграє з московським ЦСКА.

Харківський "Металіст" для підготовки до важливих матчів кінця жовтня-початку листопада збирається вирушити до Москви, де проведе зустріч з місцевим ЦСКА - одним з лідерів чемпіонату Росії.

Зустріч відбудеться 10 жовтня і в ній команді Маркевича не допоможуть Марко Девіч, який відправиться в розташування збірної України, і Хосе Соса, викликаний в збірну Аргентини.

"Це була моя мрія, тому що я в Москві ще ніколи не був, і я із задоволенням зіграв би в Росії, тим більше з таким серйозним суперником, як московський ЦСКА. Але, думаю, що доля мені коли-небудь ще подарує такий шанс", - заявив Марко Девіч.

Московські армійці делегували в різні збірні 9 людей, тому зіграють в ослабленому стані. Не допоможуть своїй команді брати Березуцькі, Ігнашевич, Дзагоєв, Тошич, Цауня, Рахіміч, Думбія і Секу Олісе.

Нагадаємо, ЦСКА є учасником Ліги чемпіонів, де минулого тижня програв у другому колі групового турніру "Інтеру" 2:3.

"Металіст" після перерви в чемпіонаті на матчі збірних чекає низка важких матчів: "Чорноморець" - "Мальме" - "Шахтар" - "Ворскла" - "Мальме" - "Динамо".

На вихідних "Металіст" мінімально переграв "Іллічівець" і продовжує погоню за дуетом лідерів.