Жуліо Сезар збирається вийти на поле в найближчому матчі "Інтера"
Голкіпер "Інтера" Жуліо Сезар запевнив, що почуває себе і добре і готується зіграти в найближчому матчі своєї команди проти "Катанії".
"Як я себе почуваю? Добре. Щоб не ризикувати, я попросився повернутися в розташування" Інтера ". У мене цілий тиждень, щоб гарненько відновитися і бути готовим зіграти проти" Катанії ". Професор Рунко (лікар національної збірної Бразилії - прим. Ред. ) порахував, що є ризик ускладнення, і за його словами, найкраще для мене - це залишити розташування збірної, що я і зробив.
Проти "Катанії" та "Лілля" будемо грати тільки на перемогу? Безумовно, адже минулий матч з "Наполі" пішов по жахливого сценарієм. Але чемпіонат довгий, і важливо, що всі наші травмовані відновлюються.
Майкон? Крім того, що він мій друг, ми всі знаємо його силу. Дивно, наскільки здорово він повернувся після такої травми: так, як ніби нічого й не було. Я також переживаю за те, щоб Снейдер відновився швидше, адже він гравець, здатний виграти матч поодинці. Вибачте мене, що я так сонно говорю, але я вмираю від браку сну після цієї поїздки ", - посміхнувся Жуліо Сезар.