Перегляд одного допису
Старий 17.10.2011, 10:21   #10
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Погребняк: "Було величезне бажання забити і звернути на себе увагу Адвоката"

Нападаючий "Штуттгарта" Павло Погребняк ділився враженнями від першого забитого в сезоні м'яча. Нагадаємо, що це відбулося в минулі вихідні в поєдинку з "Хоффенхаймом" (2:0).

"Приємно, що ми знову перемогли. Мені ж вдалося провести непоганий матч. Багато боровся, трудився, кілька разів небезпечно бив. Було величезне бажання забити і звернути на себе увагу Діка Адвоката. Після гри з сербами очікував отримати більше ігрового часу. Так, в матчі з Андоррою не використовував хороший момент, але, чесно кажучи, на поле вийшов трохи розхлябаний. Не найсильніший суперник, розгромний рахунок ... Загалом, поставив для себе мету грою за клуб довести, що гідний грати за збірну більше 15 хвилин, як було в останніх матчах. Завдання збірної вирішена, і справи "Штуттгарта" зараз на першому місці. Хочеться нарешті поборотися за щось серйозне. Стане все виходити в клубі - впевнений, буду більше грати за збірну ".

"Штуттгарт" тпрі мені ще жодного разу так не входив у сезон. Поки йдемо четвертими. Дай Бог, продовжимо в тому ж дусі, поборемося за єврокубки. А чому ні? У Німеччині всі команди більш-менш рівні, за винятком хіба що "Баварії". У всіх можна віднімати очки ", - розповів Погребняк.