Перегляд одного допису
Старий 24.10.2011, 14:47   #482
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Дві подруги базікають на вечірці. Одна інший:
- Бачиш, там мій чоловік щось розповідає приятелям і широко розводить руки. Так ось - він розповідає про нашу риболовлю в заповіднику і, якщо він показує розмір риби, яку впіймав, то здорово перебільшує, а якщо розмір члена рибінспектора, з яким я залагоджувала питання, то здорово применшує.
------------------------------------------------------------------------------------
Зібрався мужик на риболовлю, а дружина кричить:

- Знаю я, як ти на рибалку ходиш! Знову в три години ночі приягнешся в дупль п'яний. Ти мені казки про рибалку не розповідай.

мужик:

- Що ти, що ти! Сказав, на рибалку, значить на риболовлю. Хочу рибалити.

Сказано - зроблено. На світанку мужик піднявся, зібрався, і поїхав. О третій годині ночі - стук у двері. Дружина встає і йде відчиняти. На порозі ледве стоїть мужик в дупль п'яний. Його каламутний погляд фокусується на дружині, він повільно піднімає вказівний палець:

- У-у-у, с-с-терва, накаркала!
------------------------------------------------------------------------------------
П'яні рибалки вночі зловили русалку. На ранок виявилося, що це сом, і всім стало соромно.
Вчора була у нього вдома. Над ліжком висить каяк, всі стінки обвішані рушницями для підводного полювання. І що мене напружує найбільше, він мене постійної називає "рибкою" .
-------------------------------------------------------------------------------------
- Чим відрізняється зимовий рибалка від літнього?
- Та ж п'янь, тільки у валянках.

Востаннє редагував D-Misha: 24.10.2011 о 14:51.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням