Перегляд одного допису
Старий 27.10.2011, 09:50   #1173
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Андрій Шевченко вважає, що "Динамо" показало гідну гру у кубковому поєдинку з "гірниками".

Для "Динамо" і нападника команди Андрія Шевченка кубковий матч із "Шахтарем" склався невдало. Команда програла, а її лідер у першому таймі нічим не зміг їй допомогти. Про причини поразки, і які висновки з неї будуть зроблені, Андрій розповів по закінченні матчу.

- Своєю грою задоволені? Після першого тайму вас замінили...

- Ви знаєте, я вважаю, що "Динамо" добре зіграло. Але припустилися помилкок в обороні і трохи не пощастило з реалізацією своїх моментів. Ми вели гру, атакували, повторюся, дуже гідно грали. За такої гри «Динамо» сьогодні повинно було вигравати. "Шахтар" виявився хорошим виконавцем, вони використали всі моменти, які виникали в ході гри. Скористалися нашими помилками і перемогли.

- Ви знову говорите про реалізацію моментів.

- Ось бачите, десь немає везіння. Саша (Алієв) у штангу влучив за рахунку 2:1, був ще удар, але м'яч влучив у плече Рибки. У першому таймі досить-таки непогані моменти виникали, але... "Шахтар" зумів реалізувати свої атаки і перемогти.

- Тепер команді легше буде, адже вилетіли з Кубку України?
- Ну, як так відповісти? Команда повинна тримати певний рівень. Ми добре граємо, всі гравці викладаються на футбольному полі, є хороша взаємодія. Команда грає першим номером, треба втримувати планку.

- Можна сказати, що "Шахтар" не давав вільних зон для атак і перекривав усі можливості забити?

- Матч сьогодні був цікавий. "Шахтар" відійшов від своєї гри. Менше, ніж зазвичай, контролював м'яча, намагався грати більше другим номером. Вони використали вільні зони, тому у «Динамо» було менше простору. Зате ми більше володіли м'ячем. По моментах гра сьогодні повинна була закінчитися мінімум у нічию.

- Швидкий гол не шокував, а потім ще і другий?

- Такий поштовх мав бути - нічого не поробиш. Але команда не зупинилася, не опустила руки. Ми продовжували грати у свій футбол, контролювали м'яча, шукали вільні зони, створювали моменти. Один момент реалізували, а в другому таймі продовжили атаки.

- Як будете готуватися до наступного туру?

- У нас зараз дуже важкий період, команда зобов'язана зібратися з силами. На нас чекають ключові два тижні, які треба провести на хорошому рівні. Судячи з гри команди, усе буде нормально.

- Ви сьогодні в деяких моментах йшли до кінця, не боячись отримати травму...

- Це принциповий матч, ніхто нікому не хотів поступатися. Я намагався грати акуратно. Були спірні ситуації у грі, але я не вважаю, що грав занадто грубо. Момент з Эдуардо - чисто ігровий.

Як писав sport.tochka.net, на стадії 1/8 Кубка України завершили свої виступи київське "Динамо", харківський "Металіст" і дніпропетровський "Дніпро".

Після поєдинку "Динамо" - "Шахтар" Юрій Сьомін зазначив, що трагедії з цієї поразки робити не варто.

А Мірча Луческу сказав, що ця перемога для його команди була дуже важливою.