Перегляд одного допису
Старий 27.10.2011, 17:45   #125
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Телеканал ТВ3 покаже багатосерійний фільм Карамель

Дивіться на телеканалі ТВ3: багатосерійний фільм "Карамель" - з 7 листопада, по буднях, 19:00

Жанр: романтична комедія

Ефірний період: листопад - грудень

Формат: 45 хв.

Кількість серій: 40

Режисер-постановник: - Флюза Фархшатова ("Атлантида", "Заметіль", "Почуй моє серце"),

Оператор-постановник: Сергій Максимов

Як знайти справжню любов і, нарешті, зрозуміти чоловіків? Чи можна знайти роботу своєї мрії і стати абсолютно щасливою? На ці питання так довго не могла знайти відповіді наша головна героїня - Анна.

Вона була наївною і довірливою, гарненькою й трішки невпевненою в собі, їй не щастило у коханні, та й в кар'єрі теж. Але все змінилося, в один прекрасний день, коли Аня зустріла таємничу незнайомку і отримала від неї справжній подарунок долі - чарівну карамель. Варто було тільки їй розкусити цукерку - і тут же Анна почала чути думки всіх оточуючих її чоловіків, які бувають вельми цікаві, а іноді, так прикрі.

Чи зможе Аня скористатися знайденим даром собі на користь, чи він принесе їй суцільні неприємності? Дивіться на телеканалі ТВ3: чарівний багатосерійний фільм "Карамель" про справджених мріях і любові - з 7 листопада, по буднях, 19:00.

Головні ролі виконують: Алла Юганова ("Кохання-зітхання 2", "Достоєвський"), Віктор Добронравов ("Не родись красивою", "Про що говорять чоловіки", "Слава богу, ти прийшов!", "Втеча"), Михайло Поліцеймако ("Глянець", "День радіо", "Тариф новорічний"), Олександр Константинов ("Татусеві дочки", "Єфросинія"), Ліза Мартінес ("Москва, я люблю тебе"), Ольга Тумайкіна ("Викрутаси", " Ялинки "," Поцілунок крізь стіну ").