Перегляд одного допису
Старий 31.10.2011, 14:36   #1200
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Костянтин Зирянов зазначив, що "Зеніт" буде грати тільки на перемогу.

Півзахисник пітерської команди Костянтин Зирянов очікує, що "Зеніт" переможе "Шахтар" з мінімальним рахунком. Про це, а також про готовність команди до майбутнього поєдинку він розповів на передматчевій прес-конференції.

- Костянтине, після гри в Донецьку ви сказали, що "Зеніт" заслуговував на перемогу і повинен був вигравати. На ваш погляд, чи зуміє команда надолужити згаяне на "Петровському"? Своє поле допоможе?

- Думаю, на минулий матч озиратися немає сенсу. Ми вийдемо і будемо намагатися виграти, адже "Зеніт" завжди грає тільки для перемоги. До того ж це відкриє нам хороші шанси на вихід з групи. Звичайно, своє поле допоможе - наші вболівальники завжди дають нам додаткові сили.

- Футболісти "Шахтаря" озираються на останній матч і обіцяють перебігати "Зеніт", заявляючи, що це було головним, що їх здивувало в Донецьку.

- Нехай намагаються перебігати, а ми будемо грати у футбол.

- У російській пресі дуже багато говориться про те, що "Зеніт" перевершує "Шахтар". Зайвої самовпевненості в команді немає?

- Ні, у нас немає ні зайвою, ні просто самовпевненості. Ми спокійно готуємося, і я думаю, що оцінювати ситуацію по одному матчу не варто. "Шахтар" - хороша і сильна команда.

- У Донецьку і та, й інша команда створили чимало гольових моментів. Як буде завтра?

- Звичайно, уболівальникам хотілося б, щоб моментів було більше, але я очікую перемоги з рахунком 1:0.

- Відомо, що в цьому матчі не візьме участі Данні, не зіграє Кержаков. Як зміниться гра в атаці?

- У мене такої інформації немає, тому відповісти на ваше запитання я не можу.

- Чи бачили ви список гравців "Шахтаря", що прилетіли вчора до Петербурга? Як оціните відсутність низки провідних футболістів?

- Так, я бачив цей список. Думаю, тих трьох, хто не поїхав на матч, є ким замінити. Футболістів у них достатньо.

- Як ви самі оцінюєте свою форму, своє самопочуття? В останніх матчах ви не потрапляли до основного складу. Готові вийти і зіграти 90 хвилин завтра?

- Звичайно, я готовий і готовий робити це в кожному матчі. Свою форму я оцінюю добре, до цього питань ніяких немає.

- У Лучано Спаллетті цікавий принцип підбору гравців, які приходять на передматчеві прес-конференції. Перед "Хайдуком" був Крижанац, перед АЕКом - Алвеш, перед "Шахтарем" - Семак, а сьогодні ви. Невже збираєтеся в українську Прем'єр-лігу?

- Може бути, він здогадується, що мої предки були з Україною, тому і запросив.

Нагадаємо, що 1 листопада донецький "Шахтар" зіграє матч групового туру Ліги чемпіонів.

Відзначимо, що донецький "Шахтар" підходить до матчу на останній позиції в групі, програвши в першому турі на виїзді португальському "Порту" - 1:2 і зігравши внічию вдома з кіпрським "АПОЕЛем" і пітерським "Зенітом".

Російський "Зеніт" перед зустрічами з "Шахтарем" у першому турі програвна Кіпрі , після чого впевнено переграв у себе вдома "Порту".

В іншому матчі групи G "Порту" відправиться в гості до сенсаційного лідера групи "АПОЕЛа".