Перегляд одного допису
Старий 17.11.2011, 21:52   #118
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

Телеканали з базового пакету будуть безкоштовними.

Таку обіцянку дали президент РФ Дмитро Медведєв і прем'єр Володимир Путін на зустрічі з пенсіонерами у Кремлі.

«Чому в Мурманську дивляться спорт, а я у Вологді не дивлюся ? У мене немає цього каналу, а я вболівальник страшний хокею, футболу і біатлону ? "- Поцікавилася одна з пенсіонерок, повідомляє ИТАР - ТАСС у четвер, 17 листопада.

« Ми розберемося, - пообіцяв Медведєв. - З приводу спорту : у нас через три роки буде взагалі нове телебачення, яке зараз вже закладено в бюджет і через кілька років кожна російська сім'я, я підкреслюю - кожна, не ті, хто там щось купив, буде мати можливість дивитися десять, а трохи пізніше двадцять каналів. Там і спорт буде і все що необхідно ».

У свою чергу Путін додав, що спеціальні приставки для прийому телесигналу цифрового телебачення не повинні бути платними. « Змушують закуповувати (приставки) - це не правильно. Дмитро Анатолійович сказав, ми обов'язково доведемо це до кінця, щоб безкоштовно цей сигнал доходив. Ці речі повинні бути безкоштовними », - підкреслив прем'єр.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням