Перегляд одного допису
Старий 21.11.2011, 13:51   #9
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Фани "Динамо" показали "червону картку" клубу

Ігор Суркіс готовий призначити нового керівника по роботі з уболівальниками.

Під час поєдинку 17-го туру Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Олександрією" ультрас столичної команди влаштували обіцяну акцію протесту проти керівника департаменту "Динамо" по роботі з громадськістю Миколи Несенюка і роботі з уболівальниками в цілому.

На 35-й хвилині матчу фани просто покинули трибуни трибуни на знак протесту проти недопуску їх на гостьовий матч з "Металістом".

У цей час на їх секторі красувалися банери з написами "За останні три роки відвідуваність матчів домашніх виросла вдвічі", "Чи сильно постраждало "Динамо" від того, що на грі в Харкові з гостьового сектора не йшов дим?", а також "Я сам придумав цю роботу, щоб "Динамо" сучасним. І не треба афіш вішати", адресовані Миколі Несенюку.

У перерві ультрас повернулися на свої місця і з маленьких червоних карток склали одну велику, показавши її Несенюку. Хоча сам він, судячи з даного "Сегодня" коментарю, цього не помітив. "Не знаю, про що ви. Я на стадіоні дивлюся футбол", - сказав Микола.

А от президент "Динамо" Ігор Суркіс, мабуть, прислухався до протесту уболівальників і висловив готовність призначити нового керівника по роботі з уболівальниками.

"Кожен має право висловлювати свою думку. Якщо вболівальники його висловили, значить, накипіло. Але неправильно, якщо я буду піддаватися емоціям і звільняти своїх співробітників, тому що вони чимось не подобаються уболівальникам. Сьогодні вони хочуть, щоб пішов Несенюк, завтра - ще хтось.

Ми спокійно у всьому розберемося. Можливо, Несенюк буде більше займатися журналісткою роботою, що є його професією. А для вболівальників давно пора знайти людину, яка буде ними займатися і трепетно ​​до них ставитися. У них є претензії до нас, а у нас - до них.

Добре, що в останніх матчах ми не чуємо матів на стадіоні. Певні скандування не прикрашають матчі. Крім того, ми намагаємося зробити, щоб уболівальники приносили на стадіон менше фаєрів", - заявив Ігор Суркіс.

Нагадаємо, на матч з "Металістом" кияни не замовили у харків'ян квитки в гостьовий сектор і "Динамо" залишилося без підтримки.

Вчорашня гра завершилася розгромною перемогою лідера Прем'єр-ліги з рахунком 4:0.