|
Передовик
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Луческу хоче забути гру в Порту
Мірча Луческу має намір приховати від своїх футболістів результат гри "Зеніт" - АПОЕЛ.
Головний тренер донецького " Шахтаря" Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції перед поєдинком Ліги чемпіонів з "Порту" відзначив, що команда готується до матчу в звичайному режимі, а також повідомив, що очікує цікавої гри.
- Хоча на нас чекає дуже важлива гра, ми готуємося до неї як завжди. Завтра вирішиться, хто має більше шансів вийти з групи.
Упевнений, що ані ми, ані "Порту" ще не сказали свого останнього слова. Обидві команди з великими амбіціями, це дві команди - володарі Кубка УЄФА й Ліги Європи, всі чекають від них результату.
У нас є певні проблеми: все ще відсутній Чигринський, через перебір карток не зіграє Срна. Зате в складі з'явиться, напевне, Фернандіньо, який дуже важливий для гри нашої команди - як за майстерністю, так і за досвідом.
Налаштовуємося дуже серйозно, добре вивчили суперника. Що стосується "Порту", то в них, природно, також великі амбіції. Сподіваюся, що з цього завтра вийде видовищна гра, яка сподобається глядачам.
- Матч "Зеніт" - АПОЕЛ закінчиться раніше, аніж розпочнеться завтрашній матч у Донецьку. Якщо вісті будуть не зовсім оптимістичними, це може вплинути на мотивацію футболістів вашої команди?
- Ми спробуємо зробити все, щоб наші гравці навіть не володіли інформацією про те, що відбувається в Санкт-Петербурзі.
- "Порту" вилетів із Кубка Португалії, поступившись "Академіці" 0:3. Це може позначитися на моральному стані команди?
- Я часто кажу, що кожна гра має власну історію. Цей рахунок може створити нервозність у команді, а з іншого боку, може надати ще більше настрою. Складно сказати.
- Як ви поставилися до новини про те, що матч "Зеніт" - АПОЕЛ обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Феліксом Брихом?
- Хочеться забути ту гру в Порту. Але зараз, дізнавшись, що Брих судить поєдинок "Зеніт" - АПОЕЛ, я знову згадав про те суддівство.
По-перше, в Ракицького не було злого наміру зіграти жорстоко проти Моутіньо. Останній впав так, немов його вбили, а в тому епізоді можна було обмежитися жовтою карткою.
І це не кажучи про другий гол, який ми забили, і незрозуміло досі, чому він не був зарахований. Адже легко було просто поглянути на бічного суддю. А цей результат вплинув на наші подальші виступи в Лізі чемпіонів.
Дуже важливо, щоб ми на нашому полі показали те, що показували в минулому сезоні в Лізі чемпіонів, подякували й порадували уболівальників, які зберуться завтра на стадіоні. У мене є впевненість, що наша команда завтра покаже себе в усій красі, віддадуться на полі повністю.
- Чи задоволені ви грою Кобіна в матчі проти "Металурга". Йому ви довірите завтра замінити Срну на правому фланзі оборони?
- Кобін однозначно завтра гратиме. Гадаю, що він зіграє не гірше, ніж у матчі проти "Барселони". Якщо пам'ятаєте, то він тоді дуже добре діяв.
Це гра Ліги чемпіонів, для нього вона також дуже важлива. Я впевнений у ньому, в тому, що він зіграє вдало. Немає жодних передумов, щоб він завтра провалив матч.
- Чи бачили ви останні ігри "Порту". Як могли б оцінити їх?
- Так, я дивився дві гри проти АПОЕЛа - виїзну й домашню, - ігри чемпіонату я не бачив.
Нагадаємо, гра між "Шахтарем" і "Порту" відбудеться в середу, 23 жовтня. sport.tochka.net буде вести текстову онлайн трансляцію цього матчу.
Португальці вже прибули до Донецька і сьогодні проведуть відкрите тренування і передматчеву прес-конференцію.
Гру буде обслуговувати шотландська бригада арбітрів на чолі з Крейгом Томсоном.