Цитата:
|
Аміко він зовсім мене не вразив ні чим, якесь воно все вньому не допрацьоване.
|
Як на мене то в Алені (ОС Spark останні версії) все відпрацьовано на 5+, по 5 бальній шкалі. Е2 від AR-P та PK-Team відпрацьовані, відповідно на 4+ та 5-. Для тих хто хоче ідеальну Е2 раджу брати DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE, а загалом Е2 на Алені виглядає більш ніж пристойно...
Цитата:
|
Я порівнював якість зображення ХД каналів на двох телевізорах, Філіпс 47" та ЛГ сінема 3д 55", в обох випадках перевага у Атласа!
|
Та що Ви не кажете - я також порівнював якість зображення ХД каналів на ХД ресіверах, починаючи від "галімого" Ортона 403ХД і закінчуючи DreamBox 500HD - на око різниця в якості показу ХД каналів незамітна. Може якщо постовити разом два однакових ТВ, поставити два різних ресівера і налаштувати кожен з них на один і той же ХД - може якусь різницю в якості картинки на ХД каналах, на око, може Ви і побачете..... Повторююсь ще раз різниця є тільки в якості картинки СД каналів....
Цитата:
|
невже на атлас рідко софт виходить?або то шо все налаштування зводиться до вставлення кабелю від лану і натискання кнопки ф1 дуже важке?шось я не дуже розумію що тут порівнюється
|
nico2, тут справа не в тому, як часто виходить софт, а справа в тому що в Атласа Linux закритий, а в Amiko Alena він відкритий, до того ж ПЗ на основі Е2 пишуть відразу одночасно 4 кантори. Одже завжди є альтернатива, а в Атласа альтернативи немає і навряд чи колись буде. Висновки робіть самі.
Цитата:
|
нема грошей на більш дорожчий(макс 900грн)
|
Ваш ХД ресівер - Amiko Alen.