Перегляд одного допису
Старий 29.11.2011, 19:14   #10
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Тренер "Динамо" розповів про сильні сторони найближчого суперника киян.

Один з помічників головного тренера київського "Динамо" Сергій Ребров, який побував на останній грі "Сток Сіті" з "Блекберном" в чемпіонаті Англії дав коротку характеристику найближчого суперника української команди.

"Протягом багатьох років "Сток" є атлетичним і збалансованим у всіх лініях колективом. За ці місяці змінилося становище "Сток Сіті" у турнірній таблиці, але в грі явних змін я не побачив.

Суперник "Динамо" робить ставку на стандарти, верхові передачі, аути, кутові. До їх розіграшу "Сток" ставиться дуже серйозно. Зрозуміло, що відпрацьовує на тренуваннях ці компоненти гри. Що ще можу сказати: команда багато забиває зі стандартів, але в цілому нічого нового не показує", - зазначив Ребров.

Також екс-нападник відзначив, що не вірить у те, що "Сток Сіті" буде грати на нічию, яка влаштує господарів.

"Англійці споконвіку не грають від захисту. Незважаючи на те, що нічийний результат цілком влаштує суперника, думаю, "Сіті" не буде відсиджуватися в обороні - це не та команда. Мені здається, "Сток" не здатний обороняться всю гру, така тактика не для англійських клубів", - повідомив наставник.

Також Ребров розповів, з чим пов'язане рішення "Динамо" приїхати на гру за два дні до матчу.

"Вирішили не ризикувати, адже на середу планується невеликий страйк, і цілком імовірно, що в середу ми приїхати на матч не змогли б", - розповів Ребров.

Нагадаємо, "Динамо" вирушило до Англії у вівторок. Юрій Сьомін з собою взяв 20 футболістів.

Матч "Сток Сіті" - "Динамо" розпочнеться 1 грудня в 22:05. На цей поєдинок кияни отримали фартового арбітра.

У першій зустрічі, яка відбулася в Києві і відкривала Лігу Європи для українців, "Динамо" на останніх секундах вирвала нічию.

Головний тренер господарів Тоні Пьюліс порівняв майбутню гру з кубковим матчем.