В. Галлас: Тоттнем буде першим в групі
Захисник "Тоттенхема" Вільям Галлас:
Не всі матчі виходить вигравати. Сьогодні у нас було багато молодих хлопців, я проводив свою першу гру після перерви, тому було важко. Суперник же був сильно мотивований, глядачі постійно гнали його вперед. Незважаючи на поразку впевнений, що ми будемо першими в групі.
Захисник "Тоттенхема" Себастьєн Бассонг:
Завжди прикро програвати. Суперник більше атакував, тому що перемога була йому потрібніше. Але у нас теж були моменти. Пропустивши гол, ми стали грати краще, але часу не вистачило, щоб зрівняти рахунок. Чи зможемо ми стати першими в групі? Попереду ще дві гри - проти греків і ірландців. У нас дуже хороший склад. Ми повинні стати першими.
Півзахисник "Тоттенхема" Томас Керрол:
Поразка засмутило мене, але, сподіваюся, ми виправимося в наступних матчах. Ліга Європи - це відмінна можливість для мене отримати досвід, ігрову практику. Звичайно, хотілося б грати в Лізі чемпіонів, але для цього треба успішно виступити в прем'єр-лізі.
Джерело інформації: uefa
Тоттнем поступився російському Рубіну в 4 турі Ліги Європи. Проте шпори ввжають, що вони все-рівно отримають перше місце в групі.
Захисник "Тоттнема" Вільям Галлас:
Не всі матчі виходить вигравати. Сьогодні у нас було багато молодих хлопців, я проводив свою першу гру після перерви, тому було важко. А суперник був сильно мотивований, глядачі постійно гнали його вперед. Незважаючи на поразку впевнений, що ми будемо першими в групі.
Захисник "Тоттнема" Себастьєн Бассонг:
Завжди прикро програвати. Суперник більше атакував, тому що йому була потрібніша перемога. Але у нас теж були моменти. Пропустивши гол, ми стали грати краще, але часу не вистачило, щоб зрівняти рахунок. Чи зможемо ми стати першими в групі? Попереду ще дві гри - проти греків і ірландців. У нас дуже хороший склад. Ми повинні стати першими.
Півзахисник "Тоттнема" Томас Керрол:
Поразка засмутила мене, але, сподіваюся, ми виправимося в наступних матчах. Ліга Європи - це відмінна можливість для мене отримати досвід, ігрову практику. Звичайно, хотілося б грати в Лізі чемпіонів, але для цього треба успішно виступити в прем'єр-лізі.
|