Перегляд одного допису
Старий 30.11.2011, 15:40   #8
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич чекає на непросте протистояння у домашньому матчі його команди з віденською "Аустрією", але вірить в силу своїх підопічних.
Юрій Остроумов з Харкова
У Відні "Металіст" програвав, але в підсумку зміг вирвати перемогу

Cтатистика турніру
МеталістАустрія BЗабиті голи 10 7
Удари у ствір 22 26
Удари мимо 23 20
Кутові 21 12
Офсайди 6 12
Скоєні фоли 72 45
Жовті картки 10 8
Червоні картки 1 1

Більше
Прес-служба
Прес-служба
Таблиці
Група G ЗМ О
1 Металіст 4 10
2 Алкмар 4 6
3 Аустрія B 4 5
4 Мальме 4 0

Попереднє оновлення даних: 29/11/2011 18:48 СЕТ

Умовні позначки:
ЗМ: Зіграні матчі
О: Очки
Уся таблиця
Усі групи
Матчі

30 листопада 2011
A Рубін 18:00 Шемрок Роверс
H Брага 19:00 Бірмінгем
I Селтик 19:00 Атлетико
G Мальме 19:00 Алкмар
H Марибор 19:00 Брюгге
I Ренн 19:00 Удінезе
G Металіст 19:00 Аустрія B
A Тоттенхем 21:05 ПАОК
B Стандард 21:05 Ганновер
C Легія 21:05 ПСВ
B Ворскла 21:05 Копенгаген
C Рапід Бх 21:05 Хапоель Т-А

01 грудня 2011
Усі матчі

Напередодні матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА наставник харків'ян зізнався, що гра, на його думку, буде дуже захоплюючою і водночас напруженою. Погодився з тренером команди і голкіпер "Металіста" Володимир Дишленкович.

"У цьому матчі наш суперник - "Аустрія" - буде мати останній шанс зачепитися за путівку до плей-офф Ліги Європи, тому ми прекрасно розуміємо, що гості будуть грати тільки на перемогу, - зазначив Маркевич. - Але три очки потрібні і нам. У нас одна мета - виграти. Матч обіцяє стати дуже цікавим. Й також непростим - як для однієї, так і для іншої команди".

Наставник українців віддав данину поваги силі лідера австрійської бундесліги. Він вважає, що "Аустрія" значно додала у порівнянні з матчем першого туру Ліги Європи УЄФА, коли у Відні з мінімальним рахунком 2:1 переміг "Металіст". "Я уважно переглянув останні ігри суперників - і в національному чемпіонаті, і в Лізі Європи проти голландського "Алкмара". "Аустрія" останнім часом помітно змінилася і додала. Але я не думаю, що гості будуть грати на нашому полі першим номером. У більшості своїх останніх ігор австрійці діяли від оборони, однак були й винятки. Тобто вони можуть використовувати дві моделі гри, проте, думаю, змінювати собі вони все ж не стануть і зіграють проти нас другим номером".

Що до кадрового потенціалу харків'ян, то проблем з виконавцями у Маркевича майже немає. Втрата тільки одна - не зможе зіграти вилучений ще в третьому турі в Мальме нападник Крістальдо. Швидше за все, у стартовому складі його знову замінить Марко Девич. А от місце у воротах "Металіста", ймовірно, займе Володимир Дишленкович, який, як і тренер, легкої прогулянки у поєдинку з "Аустрією" не очікує.

"Ми всі в команді добре розуміємо, що нам завтра потрібна тільки перемога, - наголосив голкіпер. - Вигравши, ми забронюємо за собою перше місце у групі, і вже спокійно зможемо готуватися до майбутніх поєдинків плей-офф Ліги Європи. Але перемога необхідна і "Аустрії", тому гості будуть робити все можливе, аби відібрати у нас три очки. А отже гра буде дуже складною. Ми до неї готові й зробимо все від нас можливе, щоб порадувати своїх уболівальників перемогою".

Налаштований по-бойовому й наставник віденців Карл Даксбахер. Він сповнений віри у те, що його команді під силу перемогти і продовжити погоню за путівкою до плей-офф. "Ми не є фаворитами майбутнього матчу, - підкреслив тренер. - Знаємо це, але сумувати з цього приводу не збираємося. У двох заключних матчах групового етапу нам потрібно вигравати, і ми готові зробити це. У Харкові нам буде нелегко. Свою силу "Металіст" показав у Відні, і не думаю, що з тих пір він став слабшим. Щоб перемогти господарів, нам треба якомога дбайливіше ставитися до створюваних моментів. Тільки так ми зможемо прокласти собі дорогу до необхідних нам трьох очок".