Перегляд одного допису
Старий 05.12.2011, 18:57   #219
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

«Інтер» покаже серіал про «Достоєвського» і Ганні Герман

Телеканал «Інтер» покаже фільм про «Достоєвського», серіали кінокомпаній Star Media, Film.ua і «Про-ТБ». Про це в інтерв'ю «МедіаБізнесу» розповів Володимир Зеленський, генеральний продюсер телеканалу «Інтер».

«Вже підписані договори або ведуться переговори про придбання ряду проектів і у Star Media (наприклад, серіал« Анна Герман »), серіал« Ластівчине гніздо »у компанії« Всесвітні Російські Студії », у FILM.UA Group (серіал« Жіночий лікар », обговорюємо і інші продукти). Зараз спільно з «Про-ТБ» запущено у виробництво серіал «Я прийду сама» з Оленою Яковлевою в одній з головних ролей », - розповів Володимир Зеленський.

Також за його словами, телекомпанія «Інтер» домовилися з телеканалом «Росія» про ексклюзивному показі в Україну телевізійного серіалу «Достоєвський».

«Для нас це більше, ніж фільм або серіал - це подія в ефірі загальнонаціонального каналу. Найсильніший з драматургії матеріал, сценарій Едуарда Володарського, режисер Володимир Хотиненко і ціле сузір'я акторів різних поколінь - Євген Миронов, Чулпан Хаматова, Олександр Домогаров, Дмитро Пєвцов, Дар'я Мороз, Валентина Тализіна, Ірина Розанова. Потужний проект », - резюмує пан Зеленський.

Як повідомляв «МедіаБізнес», телеканал «Інтер» збирається зробити відразу кілька проектів - програму про будівництво, кулінарну і дитячу телепрограми.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням