Перегляд одного допису
Старий 07.12.2011, 19:01   #6
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Головний тренер "Ворскли" вважає, що його команда впоралася восени з поставленими завданнями.

Микола Павлов у своєму блозі на sport.tochka.net, підбиваючи підсумки другої половини 2011 року для його команди, висловив задоволення досягнутими результатами.

"Такого насиченого календаря у моїх футболістів ще не було - за півроку ми зіграли таку кількість матчів і отримали таку порцію навантажень, що дорівнює річному еквіваленту, - пише Павлов. - Тому я сміливо можу заявити, що задоволений тим результатом, який показала Ворскла" в першій частині сезону".

Про Прем'єр-лігу

"У чемпіонаті країни ми йдемо дев'ятими. Враховуючи різницю в окулярах між шостим і дев'ятим місцем, то можна сказати, що ми йдемо за планом. Згадайте, минулого року була така ж ситуація, і це нам не завадило добути місце в єврокубках".

Про Лігу Європи

"Хто тверезо дивиться на речі, розумів ще на старті сезону, що "Ворсклі" дуже важко буде вийти з групи. Це розумів і я, про що говорив неодноразово, і керівництво клубу. Ми втілили в життя мрію полтавчан, і вийшли в груповий раунд другого за престижністю турніру в Європі, і це я вважаю великим успіхом.

В іграх з "Копенгагеном", "Ганновером" та "Стандартом" нам не завжди щастило. А без везіння у футболі далеко не заїдеш. Також можна сказати, що нам десь не вистачило сил. Це мій прорахунок, як тренера. Може, варто було робити по-іншому ротацію складу, оскільки графік був дуже щільним.

Про трансферну політику в зимове міжсезоння

Ті хлопці, яких ми влітку запросили до "Ворскли", стали багато в чому визначати обличчя команди. Павло Ребенок та Іван Кривошеєнко стали гравцями основного складу, а Сергій Закарлюка допоміг нам здобути путівку в груповий етап Ліги Європи і дуже непогано заміняв травмованого Йована Маркоскі.

У зимове міжсезоння ми за традицією не будемо робити гучних покупок. Обмежимося точковим посиленням, переважно в лінію атаки. У нас багато кваліфікованих виконавців, які в тому числі грають за свої національні збірні. Воротарів нам теж не треба - на цю позицію сьогодні є своїх п'ятеро людей.

Про відпустку

Всі ми з нетерпінням чекаємо відпустки. Треба відновити сили, переосмислити першу частину сезону і йти вперед. Особисто я нікуди не збираюся їхати відпочивати за межі країни. Скільки працюю у футболі, лише одіножди покинув Україна на зимові канікули.

Але я навіть коли відпочиваю, паралельно все одно думаю про футбол.